Cum poti avea hainele cu care Carmen Negoita a pozat in pictorialele fashion de pe blog

Carmen Negoita le pregateste fanilor sai o mare surpriza. Duminica blogul sau fashion, www.carmennegoita.com, implineste doi ani iar, cu aceasta ocazie, fashionista se va intalni toata ziua cu admiratorii sai.
Cititorii blogului ei o pot intalni intre orele 11 si 17 la restaurantul sau Rawyal din Bucuresti unde vor avea ocazia sa deguste preparate delicioase raw vegan dar sa si cumpere hainele cu care Carmen a pozat in pictorialele sale de moda de pana acum.

Outfiturile care au devenit celebre din postarile sale, haine si accesorii exclusiviste, dar si accesibile ca pret, vor fi expuse timp de sase ore in cadrul unei sesiuni exceptionale “Shop my closet” si vor putea fi cumparate de  vizitatori la preturi promotionale.
In plus, Carmen va organiza o tombola prin care invitatii vor putea castiga multe premii.

“Este deja o traditie ca bloggerii fashion sa se intalneasca in zona offline cu cititorii lor. De-a lungul acestor doi ani am comunicat pe internet cu foarte multi oameni cu care nu m-am intalnit in realitate. Acum este ocazia sa ne cunoastem si dincolo de textele scrise pe blog. Am pregatit o sesiune ‘Shop my closet’ prin care vizitatorii pot cumpara hainele si accesoriile pe care le-am purtat in pictorialele de pe blogul meu si care au fost admirate pana acum doar in fotografii.
Va astept pe toti duminica pe strada Ardeleni”,
declara Carmen Negoita.

Carmen Negoita s-a lansat in blogosfera de moda in urma cu doi ani. A realizat pana acum sute de pictoriale tematice in care a purtat haine si accesorii in tendinte, a experimentat de fiecare data cu succes, si a venit in sprijinul publicului cu sfaturi despre ce se poarta in sezonul respective, cum poate imbina tinutele si cum sa le accesorizeze pentru a avea outfituri corecte. Carmen a transformat astfel blogul sau intr-un adevarat cod de bun gust vestimentar, dovada si impactul pe care il are la nivel international.

Carmen Negoita a fost invitata de organizatorii marilor festivaluri de moda internationale sa participe la evenimentele lor.
Bloggerita din Romania a participat la saptamanile modei de la New York, Barcelona, Londra si Paris, unde a fost fotografiata si a aparut in mari publicatii internationale precum Washington Post, Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail, Miami Herald.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod