Cum a devenit Antonia „Printesa Razboinica” si ce are in comun cu Inna, Sophia si Delia Matache

Antonia si-a impresionat placut fanii, dar si pe DJ-ii de la Pro FM, Andrei Gheorghe si GreeG, facandu-si aparitia in studioul postului de radio purtand un superb pulover Sophia33, realizat de cunoscuta artista Sophia din lana 100% organica.
Ineditul obiect vestimentar este intitulat „Printesa Razboinica”, face parte din colectia de anul acesta Sophia33 , a fost realizat si vopsit manual timp de  aproape o luna si prezinta motive traditionale romanesti din zona Bucovinei.

Puloverul are culoarea verde, este lung pana sub glezne si poate fi purtat atat deschis, ca o trena, cat si strans in talie cu cordon.

Antonia s-a indragostit de acest model inca de cand l-a descoperit pe site-ul oficial www.sophia33.com, insa l-a comandat in nuanta verde, in loc de albastru, asa cum era prevazut in catalogul colectiei.

Artista a achizitionat puloverul pentru a fi purtat in zilele friguroase din toamna si iarna ce vor urma, insa l-a scos deja din garderoba zilele acestea, tinand cont ca temperaturile erau indeajuns de scazute pentru a-i tine cald si a-i oferi si un outfit extrem de cool.

Puloverele Sophia33, realizate de Sophia, sunt in mare voga in special peste hotare, in tari precum Suedia, Japonia, Hong Kong, Olanda sau Marea Britanie, fiind disponibile pe www.farfetch.com si sunt purtate si de alte artiste extrem de indragite de la noi.

Inna, spre exemplu, are in garderoba un frac alb Sophia33, iar Delia Matache un pulover Sophia33 cu manecile bufante, realizat, la fel din lana 100% organica.

Colectia Sophia33 include piese vestimentare in croieli si forme inedite: fracuri, pulovere in forma de cerc, patrat, diamant, cu maneci bufante, supradimensionate, pana sub talie, sub genunchi sau pana sub glezne.
Este viziunea nonconformistei artiste Sophia care duce valorile Romaniei peste hotare, intr-o noua forma, imbinand traditia autohtona cu avangardismul designului vestimentar.

 

Credit foto Delia: Dimitri Caceaune
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod