Cucina Borghese te rasfata cu mancare poleita in aur comestibil!

Intrând în restauramtul exclusivist Cucina Borghese din București, se percepe imediat o dimensiune aparte, unde trecutul și prezentul se îmbină într-un echilibru atemporal al gustului, culturii și atmosferelor. Fiecare detaliu este valorificat, neștirbindu-i-se din caracterul istoric.

Clădirea, construită în 1898 de arhitecți italieni, a fost îmbunătățită parțial și reamenajată de proprietarii Claudio și Bogdan, oameni de afaceri și anticari pasionați, care au știut cum să îi pună în valoare istoria și caracterul, dând o nouă strălucire acestei scene splendide.

Aici, în „lumina reflectoarelor” se află bucătăria italiană! Actorii protagoniști sunt personificați de căutarea atentă de ingredinete de cea mai înaltă calitate, care provin de la cei mai apreciați producători din Italia, și de capacitatea artistică a bucătarilor-șefi de a scoate în evidență, cu simplitate și echilibru, armonia de gusturi valorificate cu măiestrie, cu o creativitate care combină perfect inovația și tradiția.

Cucina Borghese este o scenă unică cu o personalitate marcantă.

Un loc de o calitate și un rafinament de neegalat. Creveţi auriţi, torturi şi globuri de ciocolată pudrate cu aur, toate acestea se găsesc în meniul unui restaurant. Un desert cu foita de aur nu costa mai mult de 50 de lei;  un orez cu şofran, scoici, baby caracatiţe şi creveţi auriţi costă circa 60 de lei şi tot atât o salată cu fenicul, portocală şi fructe de mare acoperite cu aur.

 

Foto: http://www.e-restaurant.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod