Cristi Pascu: 11 coafuri care se poarta in aceasta toamna

Renumitul hairstylist Cristi Pascu aduce in fiecare sezon in Romania tendintele in materie de coafuri si culori. Specialistul recomanda pentru toamna anului 2014 unsprezece tipuri in care doamnele si domnisoarele isi pot aranja parul.
In functie de fizionomie, de culoarea tenului, dar si de tipologia firului de par, Cristi Pascu recomanda urmatoarele tendinte.

1. Cocul cu influente retro. Este o coafura retro prin excelenta, care, completata de un machiaj sobru, va fi accesoriul perfect pentru orice tinuta.

2. Coafura in stil “coama de leu”. Este imposibil de ignorat aceasta coafura cu un volum atat de incredibil. Este adevarat, nu este tocmai usor de adaptat unei tinute de zi cu zi, insa isi are locul bine meritat in topul sezonului.

3. Wet Look. In anii 90, coafurile wet-look si-au trait perioada de glorie. Sezonul acesta, Prada a decis sa le readuca in tendinte.

4.
Combinatia dintre bentita si coda impletita.
Bentita groasa, neagra, combinata cu o coada deasa si impletita, aduc un aer retro infatisarii. Este o coafura romantica, foarte feminina, gratie cozii impletite. Insa, atentie, daca o asociem cu o tinuta inchisa si sobra, poate da nastere unui look prea mohorat. Va prezint si varianta unei bentite realizate din propriul par, sau, de ce nu, una atasata din par natural.

5. Buclele largi. Sezonul acesta se mizeazi pe coafuri feminine, dand tuturor modelelor o nota glam. Buzele colorate si o coafura cu volum alcatuiesc combinatia perfecta la care orice femeie viseaza. Daca natura nu v-a inzestrat cu un par bogat, nu trebuie sa va faceti probleme.
Cateva mese va vor ajuta sa obtineti coafura fabuloasa pe care o doriti! Aveti doar grija sa vi le procurati din timp pentru a fi sigure ca sunt intr-o nuanta identica cu parul vostru.

6. Coada de cal prinsa cu un accesoriu din piele. Donna Karan mizeaza pe acest tip de coafura. Este o provocare instanta, fiind prezenta pe podiumurile de moda in cadrul mai multor prezentari.

7. Bretonul gros si indreptat, in stilul anilor 60. Multa vreme bretonul trebuia sa aiba un look natural, nu neaparat drept, ci, mai degraba, in stil hippie, precum cel al lui Kate Moss. Sezonul acesta, insa, tendintele de pe podiumuri dicteaza moda unui breton mult mai sofisticat, in spiritul anilor 60.
Acesta are o grosime considerabila, are volum, varfurile sale ating usor ochii pentru a oferi look-ului doza necesara de mister.

8. Cocul origami. A fost prezentat de Jason Wu si a devenit celebru. Ne este greu sa deducem modul, concret de realizare al cocului, pentru ca are, intr-adevar, un grad ridicat de complexitate. Cu toate acestea, trebuie sa afirmam cu franchete faptul ca rezultatul merita toata admiratia.

9. Bob.
Desi este un clasic in materie de tunsoare pentru sezonul de toamna- iarna 2014, bob-ul ofera un look foarte cool. Fara varsta, bob-ul se afla printre cele mai ravnite tunsori. Fie ca ai parul drept, par ondulat, par fin sau parul voluminos, se poarta fara doar si poate.

10.
Bob retro.
Aceasta este tendinta de sezon. Se potriveste perfect cu parul ondulat pentru un aspect vintage.

11. Bob cret. Din dorinta de a fi plina de farmec, parul  ondulat este o alegere inspirata pentru bob. Este usor de aranjat si este de preferat uscarea naturala sau cu difuzorul.

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul din cei mai experimentati hairstilisti din Romania, avand la activ show-uri de coafuri spectaculoase si colaborari cu vedete si reviste renumite.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod