Corina a condus masinute spatiale purtand o tinuta cu zeci de buze rosii

Corina a experimentat o senzatie similara cu cea pe a astronautilor care piloteaza navetele spatiale in afara orbitei intr-un parc de distractii deschis recent la Arad. Cantareata a condus masinutele spatiale, care iti dau senzatia de zbor datorita faptului ca se deplaseaza pe o perna de aer.
“Ador parcurile de distractii. Ma simt ca un copil de fiecare data cand ma dau in masinute si in tot felul de atractii. Am fost la Arad la Robo Land si am avut senzatia ca plutesc in masinutele spatiale. Ca in filmele SF. Am jucat si bowling, m-am dat in trambuline si m-am luat la intrecere cu fanii la jocurile de la Sega”, declara cantareata.

Corina a sustinut un concert cu ocazia deschiderii celui mai mare parc de distractii dintr-un mall din vestul tarii. La Robo Land, artista si-a surprins fanii prin tinuta de scena purtata, imprimata  cu 24 de buze rosii.

“Buzele mele rosii si senzuale se regasesc acum si pe aceasta tinuta de scena, creata la comanda.
Cardiganul cu buze rosii este favoritul fanilor, care ma tot intreaba daca nu imi scot o linie de haine cu aceste buze rosii. Deocamdata ma rezum insa doar la cantat”
, mai spune Corina.

Cantareata si-a cantat hiturile in fata a peste 1000 de fani care au luat parte la inaugurarea Robo Land la Galleria Arad, cel mai mare loc de joaca indoor din vestul tarii, la invitatia Luciei Prajisteanu, General Manager Britta Trading, compania care a construit parcul.

Robo Land se intinde pe o suprafata de 1000 de metri patrati si ofera micutilor peste 20 de atractii inedite, de la jocuri cu roboti sau cu lasere, la mini bowling sau masinutele spatiale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod