Copilul.ro decoleaza spre al doilea deceniu de viata

Mare petrecere, mare! Copilul.ro o anunta cu fast, cu surle si trambite, direct din turnul de control!

Pe 13 decembrie, sambata (cum altfel), incepand cu ora 11:30, echipa Copilul.ro va asteapta cu mic, cu mare la Take Off Events, o locatie aparte, cu o vedere absolut superba asupra aeroportului Henri Coanda, numai buna pentru distractia si entuziasmul copiilor de toate varstele.

Ca in fiecare an, Copilul.ro isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de membrii si copiii comunitatii, cu Mos Craciun invitat special! Anul acesta insa, petrecerea este una speciala, ca varsta site-ului! Copilul.ro implineste 10 ani si isi invita utilizatorii sa decoleze impreuna spre un nou deceniu din viata celei mai mari comunitati de parinti din online-ul romanesc!

Cum spuneam, membrii echipei si utilizatorii vor decola de la restaurantul Take Off, din cadrul aeroportului Henri Coanda, si isi vor lua zborul spre o petrecere cu baloane de sapun de la www.bubble-show.ro, baloane cu heliu, animatie pentru copii oferita de Marcelino si Mos Craciun insotit de spiridusul sau fidel de la www.inchiriazamoscraciun.ro.

Nu vor lipsi bunatatile asezate si anul acesta intr-un candy bar apetisant de la Martipan Creativ si, bineinteles, mult asteptatul tort de la Ghemutza, membra a comunitatii Copilul.ro, mamica de baietel, insarcinata din nou!

Mosul i-a avut complici pe cei de la Hasbro, Noriel, Nivea Baby si Farmaciile Belladonna pentru ca darurile pentru cei mici sa fie dintre cele mai frumoase!
Pentru ca, dincolo de toate aceste surprize, petrecerea o fac utilizatorii impreuna cu copiii lor, toti cei care acceseaza site-ul sunt asteptati sa se inscrie pentru a lua parte la petrecere pe topicul:

Eveniment Copilul.ro: De 10 ani alaturi de voi!

Totodata, nu uitati si de concursul aniversar, aflat in plina desfasurare pe site – o serie de 5 provocari interesante pentru cei mai fideli utilizatori Copilul.ro, dar si pentru cei nou-veniti!

Concurs: Copilul.ro implineste 10 ani! Provocarea 1

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod