Constituția Zâmbetului

Primul proiect de lege din România prin care orice copil are dreptul la un zâmbet sănătos.
Clinica Dr. Melnic, în parteneriat cu prezentatoarea RTV, Cristina Herea, lansează un nou “proiect de lege”, “Constituția Zâmbetului”, prin care fiecare copil are dreptul la un zâmbet frumos, la o dantură sănătoasă și la o igienă dentară corectă.       

Campania de responsabilitate socială “Constituția Zâmbetului” va avea ca timp de desfășurare 14 săptămâni, perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Beneficiarii campaniei sunt copiii din orfelinate, apartamente sociale sau care provin din familii defavorizate, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.
Tratamentele stomatologice din cadrul campaniei “Constituția Zâmbetului” vin în completarea tratamentelor gratuite oferite de către stat copiilor din centrele de plasament.

Din dorința de a oferi tratamente stomatologice copiilor cu posibilități materiale reduse, a luat naștere campania socială “Constituția Zâmbetului”. Inițiată de Clinica Dr. Melnic în parteneriat cu Cristina Herea, campania se va derula în perioada 8 septembrie – 15 decembrie 2014. Prin această campanie se urmărește sublinierea importanței unei danturi sănătoase pentru o viața bună, campania având drept scop prevenirea și tratarea problemelor dentare ale copiilor cu posibilități materiale reduse.

“Cu toții suntem conștienți că nevoile copiilor nu sunt doar cele de bază: o casă, mâncare caldă și haine.
Toate aceste nevoi sunt vitale, însă un consult stomatologic ar deveni deja un lux pentru copii defavorizați. La inițiativa domnului dr. Ion Melnic, m-am alăturat cu suflet și drag campaniei <<Constituția Zâmbetului>>, în cadrul căreia medicii din Clinica Dr. Melnic își vor dărui timpul, răbdarea, grija și profesionalismul copiilor mai puțin norocoși. Îl felicit pe domnul dr. Ion Melnic și echipa sa că au înțeles că nu este suficient să îți desfășori activitatea în societate, ci este nevoie și de o dovadă a umanității”
, declară Cristina Herea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod