Conferințele practice BookLand Evolution

Pentru cei care vor să devină cineva!
Miercuri, 23 septembrie 2015, tinerii din București cu vârsta între 14-24 ani au o nouă oportunitate de a sta față in față cu unele dintre personalitățile marcante ale României, ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională, numai în cadrul Conferințele practice BookLand Evolution. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 - 17:00, la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna). Intrarea este liberă!

În cea de-a treia zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt: Marina Almășan - producator TVR, Andreea Raicu - speaker motivațional, Corina Ozon - scriitoare, și A.Weinberger - chitarist, cântăreț, producător, artist promotor al blues-ului american.
În calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul şi vicepreşedintele Asociaţiei Tineri de Succes.

“În viață trebuie să te ghidezi după principiul: "Ai reușit, continuă. N-ai reușit, continuă!" și să fii sigur că întotdeauna când ți se închide o ușă, în mod automat, ți se deschide o fereastră! Nimic nu trebuie să-ți stea în cale, dacă ai convingerea că faci un lucru bun; bun nu numai pentru tine, ci, în primul rând, pentru semenii tăi.”
Marina Almășan

“Lectura în sine nu e doar un mod de obţinere a cunoştinţelor, ci ar trebui să devină un obicei.
Obiceiul de a citi, ca şi umorul, ne poate diferenţia unii de alţii. Aş promova asta până în pânzele albe. Nu m-aş feri să spun „E cool să citeşti” sau „Ce mişto carte”, dacă ştiu ca mesajul a ajuns unde trebuie. În era digitală, putem accepta multe schimbări, însă de citit, tot citeşti. Şi cu inima.”
Corina Ozon

“Libertatea nu este un fenomen de masă. Dacă aştepţi de la o orânduire să te facă liber atunci obţii exact efectul invers... te vei expune înregimentării şi devii aservit.
Eliberarea nu vine nici din băşcălie – care este un trend facil şi grobian dovedind de fapt disperarea freudiană a celui care-l practică, nu vine nici din şmecherie şi nu vine nici din fotbal. Ci vine din curajul de a te confrunta cu adevărul tău propriu, de a-ţi fi cel mai bun prieten şi din dragostea infinită de sine. Vorbeşte-ţi adevărul, vorbeşte-ţi sincer şi respectă-te.”
A.Weinberger

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.


Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod