Concertele lunii martie in Bucuresti

Primavara vine cu multe concerte in Capitala, pentru care este bine sa puneti bani deoparte din timp. Totusi, daca stam sa ne gandim ca prima jumatate a lunii martie este dedicata exclusiv

Primavara vine cu multe concerte in Capitala, pentru care este bine sa puneti bani deoparte din timp. Totusi, daca stam sa ne gandim ca prima jumatate a lunii martie este dedicata exclusiv doamnelor, pe birou s-ar putea sa va astepte doua bilete intr-una din zilele urmatoare.

concerte martie 2014

Anul 2014 in general, si luna martie - pentru inceput, va fi a artistilor romani, care pregatesc productii mai importante, in care investesc bani si multa energie. Horia Brenciu, Loredana si Vunk au ridicat stacheta anul trecut, iar publicul i-a rasplatit pe masura: concertele au fost sold out!

In prima luna de primavara, Vunk  va reedita, la o scala mai mica, mega-productia de anul trecut de la Sala Polivalenta, Horia Brenciu are programate doua concerte la Romexpo, o premiera absoluta pentru un artist roman, iar Voltaj pregatesc si ei un spectacol de sunet, lumini si cu mai multe scene. Acestea si multe altele, in lista de recomandari de mai jos.

6 martie: Vunk - #numaila2 in Hard Rock Cafe | cumpara bilete

Cu misiunea declarata de a sarbatori femeile din viata noastra, concertul VUNK - #numaila2 are loc pe 6 martie in Hard Rock Cafe si le are ca invitate speciale pe Andra, care va canta alaturi de trupa single-ul "Numai la doi", si pe Raluka, impreuna cu care baietii au pregatit un moment-surpriza. Florile pentru doamne si domnisoare sunt oferite cu drag de Floria.ro, cea mai mare florarie online din tara!

6 martie: Goran Bregovic si Florin Salam  - Champagne for Gypsies la Sala Palatului | cumpara bilete

Legenda Balcanilor, Goran Bregovic, revine in Romania impreuna cu “Wedding and Funeral Band” pentru a dezlantui energiile intr-un show grandios, care va avea loc la Sala Palatului, pe 6 martie.

Spectacolul “Champagne for Gypsies”, care poarta numele celui mai recent album Bregovic, va insemna o premiera absoluta: icon-ul Balcanilor, Goran Bregovic si Florin Salam, impreuna, pe aceeasi scena!

7/8 martie:Stefan Banica - Love Songs la Circul Variete Globus

Pe 7 si 8 martie, Stefan Banica le asteapta pe toate doamnele si domnisoarele la traditionalele concerte de Ziua Femeii de la Circul Variete Globus. Artistul va canta cele mai frumoase cantece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei.

8 martie: Funk Rock Hotel #10 - editie aniversara la Colectiv | cumpara bilete

Funk Rock Hotel sarbatoreste editia cu numarul zece si da cea mai tare petrecere pe 8 martie in Club Colectiv. Funk Rock Hotel 10 are un sound britanic, prin prezenta trupei Republica, alaturi de Hot Casandra si Moebius, Velosonics si The Speakers, care completeaza un line-up de British alternative.

Republica sunt una dintre trupele iubite ale anilor ‘90, cunoscuta mai ales pentru hiturile Ready to Go sau Drop Dead Gorgeous.  Saffron, solista grupului, e imaginea emblematica a acelor ani in care muzica alternative se imbina cu sintetizotoarele iesite din zona rave-ului britanic.

13 martie: Lansare album Grimus - Emergence in Colectiv | cumpara bilete

Dupa ce au deschis recent concertul legendarilor Deep Purple, Grimus vor lansa pe 13 martie cel de-al treilea album din cariera - "Emergence", printr-un concert la Colectiv.

Noul album include cel mai recent single, "The Hell I'm In", dar si piesa "High", in videoclipul careia apare Laura Cosoi.

14 martie: Suie Paparude in Atelierul de Productie

Pe 14 martie, boxele vor invia la Atellierul de Productie din Bucuresti, unde trupa Suie Paparude isi face revenirea pe scena dupa o pauza de cateva luni. In luna octombrie, Mihai Campineanu (Michi) a suferit un infarct dupa un concert sustinut la Timisoara, insa este acum este gata sa reia activitatea muzicala, dupa o perioada de recuperare.

19 martie: Richard Clayderman la Sala Palatului

Richard Clayderman, artist inclus in Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume”, vine pe 19 martie la Bucuresti pentru un concert extraordinar la Sala palatului.

20 martie: Voltaj - Meci de Box la Sala Palatului

Se spune ca in dragoste si in razboi totul este permis, iar Voltaj confirma aceasta zicala prin spectacolul "Meci de Box" de la Sala Polivalenta si alaturi de invitatii surpriza vor evidentia vesnicul razboi dintre sexe.

20 martie: Paula Seling & Band la Hard Rock Cafe | cumpara bilete

Paula Seling aduce pe 20 martie la Hard Rock Cafe trofeul Eurovision Romania 2014. Artista, impreuna cu Ovi, vor reprezenta Romania la etapa internationala din Danemarca, in luna mai.


25 martie: Baniciu, Kappl si Tandarica - Pasarea Rock la Sala Palatului | cumpara bilete

Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica sunt muzicieni prodigiosi care, ajunsi la varsta maturitatii artistice, aleg cu intelepciune sa nu se rupa de trecut, ci sa caute in experienta comuna a tineretii, puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda.

Anul acesta,cei trei prezinta Pasarea Rock, cel mai nou proiect muzical, al carui concert de „investire” va avea loc pe 25 martie 2014, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00. Spectacolul care va dura mai mult de doua ore, va fi unul complet: lumini, sunet, scenografie si costume deosebite, si va aduce in fata publicului si invitati speciali.

26 martie: Constantin Enceanu - Stai cu mine, omule sa-ti cant - spectacol aniversar la Sala Palatului | cumpara bilete

Sala Palatului gazduieste pe 28 martie un regal al muzicii populare romanesti din toate regiunile, sustinut de unii dintre cei mai iubiti artisti romani. Evenimentul, intitulat „Stai cu mine, omule sa-ti cant” marcheaza aniversarea a 25 de ani de la debutul unuia dintre cei mai de succes interpreti de muzica populara, Constantin Enceanu.

Printre invitati se numara: Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Romica Tociu si Cornel Palade, Stela Popescu, Corina Chiriac, Maria Buza si Marius Rizea (Floarea si Gheorghe), Mariana Ionescu Capitanescu, Gelu Voicu, Steliana Sima, Ionut Fulea, Mariana Deac, Dinu Iancu Salajeanu, cu participarea extraordinara a Orchestrei „Lautarii” din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros.

29/30 martie: Horia Brenciu la Romexpo | cumpara bilete

Romexpo va fi locul care va gazdui show-ul lui Brenciu, iar 29 si 30 martie 2014 va fi data la care artistul va pune pe scena un nou concept  de spectacol, definit chiar de el: „MAI MULT, MAI NEBUN, MAI SPECTACULOS  -  MAI TARE CA NICIODATA!” .

Scena de mari dimensiuni, spectacolul fabulos de lumina, grafica, efectele pirotehnice  si sunetul  vor veni in completarea playlistului nebun la care Horia Brenciu si echipa lui lucreaza intens.



ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod