Concerte la Hard Rock Cafe

Joi, 14 aprilie, ora 21.30 – concert ZDOB SI ZDUB

Seria concertelor incendiare marca BestMusic Live continuă la Hard Rock Cafe cu un show ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Dacă îţi place să te distrezi şi să cânţi până la epuizare alături de Zdob şi Zdub, iar hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate doba” se află la loc de cinste în playlistul tău, te aşteptăm la concert pe 14 aprilie, de la ora 21.30. Pentru un show total, nu avem mese in fata scenei!

De peste 20 de ani, Zdob și Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic și captivant. Concertele “zdubilor” transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Biletele pentru showul Zdob si Zdub se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, dar si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 120 lei, cu loc la masă, în sală
- 65 de lei, fără loc, în faţa scenei.


Vineri, 15 aprilie, ora 22.30 – concert SPEAK FLOYD

Pe 15 aprilie, METALHEAD şi BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30, la un show extraordinar cu SPEAK FLOYD, singura trupa românească tribut Pink Floyd!


Speak Floyd reuşesc să recreeze atmosfera psihedelică şi să amintească publicului de piese care au dominat topurile, nu doar prin muzică, ci şi prin versurile filozofice.

Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Janky Zsolt, Kolumban Zoli, Edi Raită şi Lazăr Rudy se adresează iubitorilor de rock progresiv de cea mai bună calitate, dar şi celor care descoperă abia acum misterul Pink Floyd.

Formaţia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010 la Cluj si are în componenţă muzicieni cu experienţă, care, din pasiune pentru muzica formaţiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiraţie şi de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestaţiile de excepţie pe care le realizează membrii trupei când apar pe scenă, atenţia şi seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize, de care sperăm să se poată bucura cât mai mulţi iubitori de muzică bună din România şi din alte ţări.



Biletele pentru showul Speak Floyd se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- 40 de lei, cu loc la masă, în sală

- 50 de lei, VIP cu loc la masă în faţa scenei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.
 

Sambata, 16 aprilie, ora 22.30 – concert SPECIAL GUEST ORCHESTRA

Pe 16 aprilie muzica live este din nou la ea acasă, pe scena din Hard Rock Cafe! Special Guest Orchestra te invită să faci ocolul lumii în paşi de dans.

Briza nordului îndepărtat o vei regăsi în piese ABBA, sonorităţi de peste ocean îţi aduc melodiile celebre din repertoriul lui Pink ori Beyonce, iar de brit-pop te vei bucura prin compoziţiile lansate de Adele sau Jessie J. Pregăteşte-te să le savurezi pe toate, în versiuni inedite, alături de cei 11 membri talentaţi ai Special Guest Orchestra. Aranjamentele muzicale deosebite şi piesele de mare succes din vor fi garanţia unei seri de neuitat.



Componenţa trupei este următoarea: Iolanda Moldoveanu - voce, Florian Rus - voce, Andrada Cumpănaş - voce, Mirel Cumpănaş - chitară, Cristian Pup - clape, Diana Ganea-chitară, Marius Lung "Ursu"- bass, Cătălin Dalvarea - tobe, Laurenţiu Moise - trompetă, Adrian Cojocaru - trombon şi Luis Palomino - saxofon.

Concertul va începe la ora 22.30, iar intrarea va fi liberă.

 

Marti, 19 aprilie, ora 21.30 – Concert HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA


Pe 19 aprilie Horia Brenciu îşi lansează la Hard Rock Cafe cea mai nouă piesă şi te invită la un spectacol de senzaţie. Vino să asculţi single-ul “Lângă tine”, alături de multe alte melodii din repertoriul unui showman desăvârşit!

„Lângă tine” este o piesă care a luat naştere, la începutul anului, în studiourile HB Media Production şi la care am lucrat alături de echipa mea. Cu această ocazie vreau să le mulţumesc prietenilor mei din HB Orchestra: Cristi Creţu, Marius Văduva, Iulian Corlateanu şi Sergiu Berindei, care au participat şi la crearea acestui cântec.
Piesa asta poate fi cântată de orice om îndrăgostit.

Am scris versurile gândindu-mă la FEMEIE. EA e o iarnă cu ger sau o vara toridă şi tot EA este şi toamna şi primăvară. Cred că FEMEIA este al cincilea anotimp. Mai mult decât atât, am scris piesa asta pentru toţi prietenii şi fanii mei, care sunt lângă mine, fie că ne reunim la o cântare, fie că ne mai scriem pe Facebook, fie că participăm la un eveniment important din viaţă noastră.” a declarat Horia Brenciu.
„Lângă tine” este doar un începutul unei perioade de creaţie. Anul acesta mi-am propus să scriu câteva piese pe care să le cântăm împreună cât mai curând. Lansarea de la Hard Rock Cafe va aduce cu ea multe surprize pe care le-am pregătit fanilor mei. Iar acum, trebuie să mă întorc la cadru... Am avut o pauză scurtă. Filmez videoclipul piesei. E despre... o să vedeţi voi... :)”, a încheiat zâmbind artistul.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale, până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” şi „Hello”.



Biletele pentru concertul din 19 aprilie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Hard Rock Cafe Bucureşti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Concertul va începe la ora 21.30, iar biletele au următoarele preţuri:

-100 de lei, cu loc în sala

-140 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod