Concerte Hard Rock Cafe

JOI, 20 AUGUST, ORA 21.30 – concert JAN AKKERMAN.

Pe 20 august, unul dintre cei mai mari chitarişti ai lumii concertează Hard Rock Cafe - Jan Akkerman te aşteaptă la un show în care virtuozitatea este ridicată la rang de artă. Lasă-te fascinat de acorduri elaborate de jazz, rock şi rock progressiv, într-o reprezentaţie rafinată, în care vei asculta live piesa “Hocus Pocus”, alături de multe alte compoziţii de marcă.

Jan Akkerman este un muzician împătimit de farmecul coardelor, ce vrăjeşte publicul prin pasiunea exprimării. A activat alături de formaţii reper din zona rock-progressiv şi jazz-rock, precum Focus şi Brainbox.

Printre hiturile Focus se numără piesa “Hocus Pocus”, compoziţie integrată ulterior inclusiv în repertoriul Iron Maiden.

În decursul carierei, Jan Akkerman a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T; a lansat peste 12 albume solo şi a primit distincţia Golden Harp, pentru întreaga activitate. Potrivit criticii de specialitate, showurile lui Akkerman sunt întotdeauna fascinante şi surprinzătoare, îmbinarea perfectă între virtuozitate şi spectacol.

Concertul va începe la ora 21.30, iar în deschidere va cânta trupa ARTHUR.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.


Preţul biletelor este de 70 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) şi 150 de lei Golden Pass – întâlnire cu artistul + loc la masă. Biletele fără loc, în picioare, costă 70 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


VINERI, 21 AUGUST, ORA 22.00 – concert MARFAR

În miez de vară, MARFAR porneşte într-un voiaj printre hituri. Îmbarcarea este programată pe 21 august, pe terasa Hard Rock Cafe. Pune în bagaj cheful de distracţie şi pofta de dans şi vino într-o escapadă muzicală, pe meleaguri rock, pop şi disco!



MARFAR a pătruns cu mare viteză în topurile autohtone în anul 2003, cu super hitul “Las-o bă, că merge aşa...”.

Ulterior trupa a virat spre zona cover bandurilor, însă nu a neglijat nici compoziţiile proprii, astfel că în prezent are un repertoriu consistent ce variază de la piese ce definesc epoca febrei disco, până la emblematice balade şi refrene rock din anii “80. MARFAR susţine recitaluri foarte diverse şi surpinzătoare, cucerind publicul prin interpretări originale şi pline de energie.
În perioada 2008 – 2012, trupa a facut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzata de TVR. În prezent MARFAR înseamnă: Tonina Tarnosche – voce, Bogdan Bratis – voce, Vali Neamtu – tobe, Dragos Pitaru – bass, George Statescu – clape.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod