Concerte @ Hard Rock

JOI, 12 FEBRUARIE, ORA 21.30 – CONCERT VUNK

VUNK - La prima vedere în Hard Rock Cafe pe 12 februarie

In luna iubirii te provocăm la un blind date! Pe 12 februarie trupa VUNK îți dă întâlnire "La prima vedere", doar la Hard Rock Cafe! Ia cu tine pofta de distracție, gustul pentru aventură și perechea potrivită și avântă-te cu capul înainte, în lumea VUNK! Vino să cânți "La orice oră", "Ca pe vremuri", să-ți amintești de "Prima noapte" cu "Artificii pe tavan" și să faci, muzical "Inconjorul lumii", la un concert cum nu ai mai văzut!

Numele VUNK este o pată de culoare și o oază de creativitate pe scena rock din România.

Din 2008, trupa lui Cornel Ilie cântă și încântă prin consistența mesajului, atitudinea îndrăzneață și showurile conceptuale impresionante. Si dacă "La prima vedere" pare un concert obișnuit, te asigurăm că nu va fi, așa că vino pregătit cu și pentru surprize! Vino să te distrezi "La nebunie" și lasă-i pe VUNK să te convingă că "Lângă inima mea vine inima ta"!

Preturile biletelor sunt urmatoarele: cu loc la masa: 100 de lei si fara loc (in fata scenei): 75 de lei
 

VINERI, 13 FEBRUARIE, ORA 21.00 – KARAOKE PARTY

Vineri seara, Hard Rock Cafe iti da sansa de a te transforma din fan in superstar! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii! Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021 2066261.




SAMBATA, 14 FEBRUARIE, ORA 22.30 – CONCERT LAURENTIU GURAN & ASHA


De Ziua Îndrăgostiţilor te invităm la o călătorie muzicală în jurul lumii, doar la Hard Rock Cafe! Vino să te bucuri de hituri internaţonale din toate timpurile, în abordarea plină de energie şi personalitate a muzicienilor din trupa ASHA! In prezent, Laurenţiu Guran (voce), Dan Ionescu (chitară), Şerban Ionuţ Georgescu (bass), Andrei Ilie (tobe) şi Dan Stesco (clape), aduc aproape de inima voastră piese celebre lansate de Rod Stewart, Zucherro, Tom Jones, Leonard Cohen sau Calvin Harris, dar şi melodii proprii, continuând astfel povestea muzicală demarată în urmă cu 10 ani, cu albumul "ASHA…începe".

Concertul de sâmbătă, 14 februarie, este programat la ora 22.30, iar pretul unui bilet este de 25 lei.



Cu ocazia acestei sarbatori, saptamana aceasta va oferim si un meniu special creat pentru tine si partenera/ul tau: MY HEART BEATS FOR YOU.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod