CIRCUL NATIONAL DIN CHINA, INTR-UN SHOW FULMINANT CU SI DESPRE “CHINATOWN”

Artistii circului vor tine in priza audienta cu “o tona” de adrenalina si explozii de culoare!
Artistii circului vor tine in priza audienta cu “o tona” de adrenalina si explozii de culoare!

German Quality Entertainment va anunta cu bucurie un nou eveniment ce aduce in prim-plan magia si misterul unei culturi deosebite, alaturi de una dintre cele mai prestigioase productii artistice si spectacol de circ din batranul continent: CIRCUL NATIONAL DIN CHINA, pe 10 martie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, in turneu cu show-ul “Chinatown”.

Intrarea va fi permisa incepand cu ora 19.00!

Recunoscuti la nivel mondial pentru miscarile, acrobatiile si abilitătile de gimnasti, dintre circarii chinezi facand parte actori indragiti, artisti din zona operei, totul intr-un registru in care momentele tensionate vor alterna cu cele pline de culoare si gratie, garantand un show pe care nu-l poti uita usor!

“Orientul indepartat” soseste in Romania cu un spectacol extrem de incintant si care surprinde in continuare milioane de spectatori din intreaga Europa.
Pret de 120 de minute, publicul roman va avea ocazia sa-i priveasca pe cei 40 de circanti, cu acrobatii care depasesc imaginatia si jonglerii dintre cele mai atractive.

“Suntem o echipa foarte motivata de artisti vizuali, coregrafi, etnologi, interpreți, artisti graficieni, maestri ai luminilor, ingineri de sunet si specialisti in turnee, totul centrat in jurul producatorului și regizorului Raoul Schoregge. Aceasta este echipa care transforma diamante brute in bijuterii rare”, au mai declarat membrii Circului din China.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I - 199 lei

Categoria II – 99 lei

Categoria III – 59 lei

 

Acestea sunt disponibile online pe:

• bilet.ro si prin reteaua Tui Travel si Teatrul National.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod