Christian Tour relanseaza charterele cu plecare din Timisoara spre insulele grecesti Creta si Zakynthos

Pentru sezonul de vara, cea mai importanta agentie de turism din Romania, Christian Tour anunta relansarea charterelor cu plecare de pe Aeroportul din Timisoara catre insulele grecesti Creta si Zakynthos.
“Ca urmare a cererii mari, dar si pentru a veni in intampinarea turistilor din zona Banatului, am ales sa continuam sa operam zboruri de pe Aeroportul din Timisoara. Astfel, in perioada 2 iunie - 1octombrie  a.c ne asteptam ca de pe Aeroportul din Timisoara sa calatoreasca cu charterele agentiei noastre 6000 de turisti din localitate sau din orasele apropiate”, declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Pentru zborurile charter cu plecare din Timisoara catre destinatii din Grecia, transferul este gratuit, turistii au asistenta turistica la imbarcare pe aeroport, asistenta turistica in limba romana la destinatie si, bineinteles o oferta de hoteluri atent selectionata, pe baza experientei acumulate si a contractelor speciale incheiate cu furnizorii din locatiile respective.
De asemenea, pentru turistii din Oradea si Arad, Christian Tour ofera transferuri catre charterele din Timisoara, conform cu orarul de zbor al acestora.

Important de stiut este faptul ca toate charterele Christian Tour sunt directe, fara escala, iar aeronavele folosite se afla in conditii excelente de functionare.  De asemenea, printre beneficiile de a fi turist Christian Tour se numara si faptul ca, asemenea anilor precedenti, agentia opereaza din Timisoara si plecari cu autocarul catre destinatii precum: Riviera Olimpului, Halkidiki, Nei Pori, Thassos, Corfu, Lefkada, Parga.
Pentru acest an, agentia estimeaza ca peste 4000 de turisti vor alege vacantele cu autocarul cu plecare din Timisoara.

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, a continuat sa isi consolideze pozitia in piata, inregistrand in anul 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane euro, cifra care o claseaza in top 3 agentii de turism din Romania.  

Cu o istorie de 17 ani in piata de turism autohton, Christian Tour are in acest moment 28 de agentii proprii in toata tara si 125 de angajati, ramanand in continuare cel mai mare tour operator pe vacante de tip charter din Romania si  lider de piata pentru numarul de turisti care au ales sa calatoreasca cu acesta.
Printre agentiile partenere de top din zona Banatului se numara: Fantasy Travel(Timisoara), Euro Travel(Arad), Luxury Holiday(Resita), BJR (Arad).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod