Christian Tour da startul la vacante cu primele chartere care vor decola marti si miercuri, 15 - 16 aprilie a.c, catre insulele grecesti: Corfu, Rodos si Creta!

Cea mai importanta agentie de turism din Romania, Christian Tour deschide oficial sezonul vacantelor si trimite primii turisti in insulele grecesti: Corfu, Rodos si Creta.
Astfel, in perioada aprilie-octombrie 2014, agentia Christian Tour va opera saptamanal chartere catre destinatii din: Grecia, Turcia, Bulgaria si Spania.

Primele sejururi se vor desfasura in perioada Sarbatorilor Pascale, iar turistii vor beneficia la destinatie, pe langa serviciile standard, si de suprize speciale pentru Paste (mese festive, petreceri si activitati special organizate pentru copii, cadouri de iepuras, etc.)

“Pentru zborurile charter cu plecare din Bucuresti, dar si de pe aeroporturile din: Bacau, Iasi, Cluj si Timisoara catre destinatii din: Grecia, Turcia, Bulgaria si Spania turistii au asistenta turistica la imbarcare pe aeroport, asistenta turistica in limba romana la destinatie si, bineinteles o oferta de hoteluri atent selectionata, pe baza experientei acumulate si a contractelor speciale incheiate cu furnizorii din locatiile respective.
Important de stiut este faptul ca toate charterele Christian Tour sunt directe, fara escala, iar aeronavele folosite se afla in conditii excelente de functionare.
De asemenea, noutatea sezonului acesta este faptul ca la bordul  acestor aeronave turistii vor beneficia de catering cald” declara Marius Pandel, CEO Christian Tour

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, a continuat sa isi consolideze pozitia in piata, inregistrand in anul 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane euro, cifra care o claseaza in top 3 agentii de turism din Romania.

Cu o istorie de 17 ani in piata de turism autohton, Christian Tour are in acest moment 28 de agentii proprii in toata tara si 125 de angajati, ramanand in continuare cel mai mare tour operator pe vacante de tip charter din Romania si lider de piata pentru numarul de turisti care au ales sa calatoreasca cu acesta, 150.000 in anul 2013.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod