Chef Florin Dumitrescu lansează florindumitrescu.ro

Florin Dumitrescu, juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor (Antena 1), lansează platforma online www.florindumitrescu.ro. Obișnuit cu forfota și exigențele bucătăriei profesioniste, Chef Florin propune prin intermediul noului website o abordare diferită a artei culinare, una relaxată, cu rețete adaptate stilului de viață modern, știri din domeniu, recenzii de evenimente culinare și intervenții video. Pasionat de scris și de poveștile din culisele bucătăriei și ale restaurantelor, Florin Dumitrescu își propune, prin intermediul acestei platforme, să scrie și diferite istorisiri, povești, ganduri.
De-a lungul carierei sale, Florin a realizat că românii sunt foarte interesați de arta culinară și sunt dornici să afle mereu noutăți din acest domeniu. Astfel, pentru a reuși să comunice eficient cu toți cei care îl urmăresc, a decis să își schematizeze modelul de comunicare sub forma unui website. Pe această nouă platformă va putea împărtăși rețete, întâmplări ce vin ‘’la pachet’’ cu job-ul de chef și, nu în ultimul rând, va putea interacționa cu fanii stilului său culinar, dar și cu cei care aspiră la o carieră în gastronomie.

"Îmi doresc să cresc, să continui să învăț și să pot oferi oamenilor experiențe minunate.
Sunt convins că, în domeniul nostru, experiența este totul: un preparat excelent poate genera emoție, iar emoția pune bazele unei experiențe. În concluzie, îmi place să cred că un bucătar bun este un făuritor de emoție. Sunt foarte entuziasmat să lansez acest proiect, sper să pornească cu dreptul și să marcheze apariția unui nou segment în peisajul culinar din România"
a declarat Florin Dumitrescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod