Celebrul Pont des Arts din Paris se mută pentru câteva zile în AFI Palace Cotroceni

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni va sărbători Dragobetele într-un mod cu totul și cu totul special.

Pentru câteva zile, pasarela din interiorul centrului comercial, care străbate zona centrală, se va transforma în Pont des Arts, celebrul pod al iubirii din Paris.

Cu această ocazie, AFI a pregătit îndrăgostiților o serie de surprize. Astfel, cei care vor traversa podul iubirii în perioada 21-24 februarie, vor avea șansa de a intra în cursa pentru câștigarea unui weekend romantic de neuitat în Paris.

În plus, aceștia vor fi invitați să facă dovada iubirii lor prinzând unul din miile de lăcățele de podul care va marca în mod simbolic, locul de întâlnire a celor care se iubesc cu adevărat.



Acțiunile dedicate sărbătorii iubirii nu se vor termina aici, AFI Palace Cotroceni pregătind în această perioadă numeroase activări, oferte și surprize pentru cei îndrăgostiți.

Mai mult decât atât, iubitorii de shopping pot profita de ofertele pe care o mare parte din magazinele centrului comercial le pun la dispoziție clienților săi.

AFI Palace Cotroceni nu i-a uitat nici pe cei care sunt singuri de Dragobete. Aceștia se pot înscrie în concursul “Single&Fabulous” ce se va desfășura pe pe pagina de Facebook AFI Palace Cotroceni în perioada 21-24 februarie 2015, și pot câștiga o serie de premii attractive.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod