Cel mai spectaculos Fashion Show al capitalei: Plaza România lansează colecțiile toamnă-iarnă 2014-2015!

Miercuri 24 septembrie, incepand cu ora 19:00, în incinta mall-ului Plaza România, ești invitat să participi la cel mai spectaculos show din lumea modei Bucureștene, marca "Style-Up".
Brand-uri cu tradiție în România, dar și în întreaga lume, precum Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo, Sephora si Yves Rocher, își vor prezenta noile colecții toamnă-iarnă 2015, în exclusivitate, pe podiumul Plaza România.

Lasă-te surprins!

Pentru că toamna aceasta se poartă, în primul rând evenimentele pe care nu le vei uita niciodată, Maria Andrei, directorul artistic al show-ului de modă îți promite o seară inedită, cu numeroase surprize, în spiritul show-urilor de modă de la Paris, Milano, Londra, New York.

Pe podiumul din Plaza România vor defila, alături de manechine profesioniste, vedetele Andreea Balan, Adelina Pestritu, Speak, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilies, Adrian Nartea.

Într-un decor pe măsură, starurile autohtone vor fi ambasadorii noilor colecții internaționale Vino la Plaza Romania  pe 24 septembrie si vei avea ocazia să le întâlnești într-o ipostază mai puțin cunoscută: cea de modele, pe catwalk.

Nu rata intalnirea cu Andreea Bălan, renumită deja pentru spectacolele extrem de antrenante care da start-ul colectiilor de toamna iarna cu un concert pe care nu il vei uita.

Gazda întregului eveniment, nimeni alta decât Ilinca Vandici, te așteaptă să iei parte, alături de ea, la cel mai surprinzator Fashion Show al anului.

Evenimentul marchează lansarea colecţiilor toamna – iarna 2015 în magazinele din Plaza Romînia şi face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaţi de modă, shopping, diversitate; un eveniment creat pentru cei care știu că stilul este prima carte de vizită a tuturor.

Mai multe detalii puteți afla pe pagina oficială de Facebook Plaza România sau pe site-ul plazaromania.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod