Cel mai chic eveniment pentru mamici din Romania

Luna mai 2015 a fost aleasa pentru lansarea noii colectii de gentute pentru mamici de la Babymoov. Cu aceasta ocazie, Babymoov organizeaza un fashion-show la Paris, in capitala modei. In aceeasi perioada, se organizeaza evenimente de lansare a colectiei in mai multe tari din Europa, inclusiv in Romania.
Evenimentul din Romania va avea loc in Bucuresti, in data de 27 mai, incepand cu ora 17.30 la Salon Imperial (Intrarea din Str Pipera 55 sau Str.Avionului 4 Sector 1 Bucuresti).

In cadrul acestui eveniment, vom urmari prezentarea de moda de la Paris, vom avea ocazia de a vedea noile gentute in premiera in Romania si vom putea discuta cu Luana Ibacka si cu alte vedete-mamici despre moda in sarcina, moda pentru proaspetele mamici si de ce nu pentru bebelusi! Evenimentul se adreseaza in principal proaspetelor mamici si gravidutelor, alaturi de partenerii lor.


Babymoov nu este un simplu brand de produse pentru bebelusi, ci este un grup de oameni care doresc sa ofere o mana de ajutor noilor parinti. Drept urmare, cei de la Babymoov sunt mereu atenti la dorintele si nevoile parintilor si dezvolta sau imbunatatesc permanent game noi de produse care sa-i satisfaca chiar si pe cei mai exigenti dintre clienti.

Babymoov ii pune intotdeauna pe parinti pe primul loc, tocmai de aceea noua colectie de gentute pentru parinti a fost dezvoltata cu ajutorul unui grup de mamici, care au ales materialele, modelele si culorile.

Gentutele au fost dezvoltate pentru a se potrivi stilului fiecarei mamici, de la genti sport pentru iesirile in parc pana la genti chic pentru o iesire in oras alaturi de prietene si de bebe.


Babymoov nu i-a neglijat nici pe tatici, pregatind pentru acestia un rucsac foarte util si o geanta mare pentru excursiile de 2 zile.


Pe parcursul intanirii, vom rade, vom afla ca gentutele pentru scutece pot fi si stylish, vom vorbi despre moda ca intre fete si vom savura o cafea si o mica gustare alaturi de cateva vedete-surpriza. Luana Ibacka ne va vorbi despre asortarea tinutelor cu noile gentute de la Babymoov. Organizatorii au pregatit mai multe surprize pentru mamici si cu siguranta nu va fi o dupa-amiaza obisnuita.

Daca doresti sa petreci o dupa-amiaza in compania vedetelor, discutand despre stil si urmarind o prezentare de moda de la Paris, te asteptam cu bratele deschise!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod