Ce vor barbatii. De fapt – O traducere din romana in romana pentru comportamentul masculin

Doamnelor, stiti deja ca pentru noi sunteti o ecuatie greu de descifrat. Ca ni se intampla des sa nu va intelegem comportamentul si sa nu stim cum sa reactionam la cuvinte care noua ni se pare aparute din senin :)
In egala masura insa, stim ca nici voua nu va e usor, judecand dupa grupurile de doamne si domnisoare care au cerut, de-a lungul timpului, o “traducere din romana in romana” a comportamentelor barbatilor în relatiile de cuplu. “Oare ce-a vrut sa spuna cu replica aia?”; “De ce avem probleme in cuplu?”, “Pana la urma este sau nu interesat de o relatie serioasa?” – va suna cunoscut?

Asa ca ne-am gandit sa va oferim aceasta “traducere”, intr-un curs amuzant si totodata onest, care sa aduca lumina asupra modului in care gandesc barbatii. Va invitam la “Ce vor barbatii. De fapt.” - un curs pentru femei sincer, fara ocolisuri, despre mintea si inima barbatilor. Va vom oferi parola de acces in aceasta lume in care orice femeie isi doreste sa stie regulile.
Pregatiti-va cum se cuvine pentru Ziua voastra!

De ce sa vii la curs:

• Vei afla cum functioneaza mintea barbatilor si care sunt resorturile ascunse care ne motiveaza sa luam anumite decizii
• Vei descoperi ce inseamna pentru noi o femeie cu adevarat seducatoare
• Vei invata cum sa comunici eficient cu un barbat, astfel incat sa ai o relatie echilibrata, in care sa te simti inteleasa
• Vei invata cum sa construiesti o relatie puternica, folosind ingredientele la care barbatii rezoneaza
• Vei afla ce e de facut in situatiile dificile care apar in relatiile de cuplu / vei invata ce cauzeaza problemele in relatie
• Vei descoperi partea noastra ascunsa, pe care n-o aratam foarte des si vei intelege cum functioneaza psihologia la barbati
• Vei primi o infuzie serioasa de motivare si incredere personala

Teme abordate:

• Ordinea mondiala – Adam si Eva sau Eva si Adam!?
• Mimetism si inteligenta non-verbala in cuplu
• Cum functioneaza psihologia masculina
• Tiparele iubirii esuate  - exista relatia de cuplu perfecta?
• Relatii emotionale inteligente si comunicarea in relatia de cuplu
• Comportament seductiv
• Sensibilitatea la barbati
Sa stiti ca ne-am pregatit cum se cuvine – acest workshop este rodul a peste 600 de interviuri cu barbati si a peste 300 de interviuri cu femei.
Ne-am apucat de el in urma cu 8 ani si l-am perfectionat si completat in timp, in urma feedback-ului primit.

Trainerii:

Alin Comșa, este, in primul rand, barbat. Apoi, este absolvent al facultatii de Comunicare si Relatiii Publice din cadrul SNSPA si trainer de peste 12 ani. De cand se stie este interesat de natura umana si cauta in permanenta moduri noi de a invata oamenii sa comunice eficient. De aceea, a dezvoltat de-a lungul timpului cursuri despre Motivare, Charisma, Public speaking, Inteligenta emotionala.

Are o experienta

de peste 15 ani in vanzari, timp in care a avut ocazia sa intalneasca tipologii de oameni extrem de diverse. Munca in vanzari este o pasiune care il face sa descopere nevoile oamenilor, sa gaseasca moduri de a-i convinge si sa le ofere ceea ce isi doresc.

Andrei Dunuță este, la randul sau, barbat.
A inceput sa lucreze in vanzari pe cand avea 19 de ani si este ferm convins ca este domeniul care i se potriveste cel mai bine. Timp de 5 ani, a reusit sa construiasca cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe ale Citibank si Raiffeisen Bank. Pentru Andrei, vanzarile sunt o arta pe care o intalnim zi de zi peste tot, plecand de la cum te vinzi tu tie insuti la cum reusesti sa obtii jobul dorit, de la reusite in mediul de business la relatiile interumane. Andrei va oferi insight-uri pretioase despre cum sa te vinzi corect in fata barbatilor daca esti femeie, dar si cum sa capeti incredere in tine si cum sa te motivezi constant sa devii cea mai buna varianta a ta.

Workshop-ul va avea loc pe 7 martie la Rouge Nail Bar şi costă 100 de lei.

Detalii si inscrieri pe http://selftrustacademy.ro/ce-vor-barbatii/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod