Ce inseamna “buchetul perfect” cand mireasa esti tu?

Cristina urmeaza sa se casatoreasca in cateva luni cu barbatul pe care il iubeste. Este cu adevarat un vis implinit si fericirea o copleseste. Dar la fel o coplesesc si pregatirile pentru nunta. A decis sa se implice personal in fiecare aspect al pregatirii nuntii si nu vrea ca nimic sa se intample la voia intamplarii.

A stabilit tematica nuntii, cromatica, restaurantul, biserica, dar sunt inca atat de multe detalii de pus la punct. Pentru ca isi doreste o nunta de bun gust, clasicul si simplitatea sunt cuvintele cheie.Fiecare detaliu trebuie sa se ghideze dupa aceste lucruri. De la aranjamentele florale la cvartetul care va intampina oaspetii, de la rochia de mireasa la paharele in care se va servi sampania, de la machiajul discret la lista de invitati.

Pentru Gabriela lucrurile stau cu totul altfel. Si ea urmeaza sa se casatoreasca in putin timp.

Nunta ei este insa plina de culoare si veselie. Totul este in culori tari dar frumoase si imbinate cu gust. Aranjamentele florale cu pene de paun si formatia angajata se potrivesc perfect in scenariu.Candy bar-ul la fel.Doar rochia ei este alba, altfel, culorile jucause sunt prezente in fiecare detaliu.



Doua mirese diferite, doua concept diferite, doua locatii diferite...si, punctual cel mai important, doua buchete diferite. Care este insa buchetul perfect?

Echipa Aranjamente de Vis s-a intalnit cu fiecare dintre cele doua mirese in parte si a ascultat fiecare concept sijoc de culori.

A stabilit care sunt florile potrivite si s-au pus pe treaba. Au creat doua buchete de mireasa cum nu se putea mai diferite, dar fiecare dintre ele absolute uimitor si perfect.Asa cum erau si viitoarele mirese.Fiecare buchet cuprindea pe deplin esenta miresei pentru care a fost creat si proiectarea nuntii perfecte asa cum si-a imaginat-o ea.

Nu exista buchetul perfect, insa exista cate un buchet perfect pentru fiecare mireasa. Este important doar sa apelezi la oameni de incredere cu care sa poti lucre usor si care sa iti poata indeplini fiecare vis.
Fie ca visul tau este sa ai o nunta inspirata de fabrica de dulciuri sau o nunta inspirata de vechile domnite.

Mult succes in pregatirea nuntii si in descoperirea buchetului perfect. Perfect pentru voi :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod