Casa Familiei P&G a gazduit peste 11.500 de oaspeti din intreaga lume pe durata Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci

La finalul Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci, Procter&Gamble sarbatoreste atat realizarile incredibile ale atletilor, intreaga lor cariera, cat si mamele care le-au fost alaturi in toata aceasta calatorie prin viata.
35 de mame ale atletilor din 22 de tari au participat la Jocurile Olimpice de la Soci in cadrul campaniei “Multumesc, Mama”, fiind o ocazie unica pentru acestea de a-si urmari copiii in cea mai importanta competitie sportiva din lume. Alaturi de familiile atletilor au fost marci P&G precum Pampers®, Head&Shoulders® si Pantene®, care au asigurat tot confortul necesar in Casa Familei P&G, o “casa departe de casa”. Marcile P&G au fost alaturi de 11.500 de oaspeti in Casa Familiei, printre care si 366 de atleti, oferind un mediu placut si relaxant in care toti invitatii au putut sa se bucure de Jocurile Olimpice.

“Este pentru prima daca cand am avut ocazia sa-mi urmaresc fata intr-o competitie internationala.
P&G ne-a ajutat sa ne transformam visul in realitate”, a declarat Ghizela Tofalvi, mama biatlonistei Eva Tofalvi. Maria Mazilu, mama sportivei de la skeleton Marinela Mazilu, a adaugat: “P&G a facut un lucru extraordinar la care nu m-am asteptat niciodata! Nu ne-a venit sa credem ca este adevarat cand ni s-a propus sa facem parte din aceasta campanie! Am fost acolo pentru a o sustine pe fata mea din tribune, iar in casa P&G am fost tratate ca niste regine!”


Casa P&G a fost gazda mai multor activitati interesante - mamele au invatat cum sa-si aranjeze parul si cum sa se machieze cu Pantene si Olay, cum sa pozeze cu un zambet de invingator cu Blend-a-Med®; oaspetii si-au lasat semnaturile pe farfuriile Fairy sau au fost vizitati de iepurasul Duracell sau au participat la petrecerea organizata de Gillette in timpul vizionarii finalei de hockey.

In plus, atleti precum Eva Tofalvi, Marinela Mazilu, Ekaterina Bobrova si Jason Lamy-Chappuis au petrecut timp in Casa Familiei P&G si au sarbatorit clipe de vis cu mamele lor in campania “Multumesc, Mama”.

Un rezumat al celor intamplate in Casa Familiei P&G poate fi urmarit in videoclipul urmator: https://www.youtube.com/watch?v=VLqK8qOPheU

“Timp de doua saptamani si jumatate, marcile P&G au oferit mamelor sportivilor olimpici o multime de clipe de neuitat.
Este ceea ce fac marcile noastre in fiecare zi, pentru mamele din intreaga lume, asa ca la Soci nu au facut decat sa-si indeplineasca misiunea obisnuita”, a declarat Phil Duncan, P&G Global Design Officer. “Vrem sa le multumim mamelor pentru ca au impartasit cu noi aceasta experienta incredibila si aplaudam performantele tuturor atletilor de la Soci”.


Familia atletilor P&G, care este sprijinita de mai mult de 15 marci la nivel global, a obtinut un total de 33 de medalii, dintre care 16 de aur, 11 de argint si 6 de bronz. Cele mai spectaculoase rezultate sunt:

·         La patinaj artistic, medaliatii cu aur Meryl Davis si Charlie White; Tessa Virtue si Scott Moir, medaliati cu argint si Elena Ilinykh, care a obtinut medalia de bronz

·         Trei medalii pentru schioarea Charlotte Kalla din Suedia la schi fond, dintre care o medalie de aur si una de argint

·         Trei medalii, dintre care doua de aur, pentru patinatorul olandez Sven Kramer

·         Doua medalii de aur obtinute de elvetiatianul Dario Cologna la schi fond.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod