Cârcotaşii, înlocuiţi la pupitru de vedete şi jurnalişti

Cea mai longevivă emisiune de umor din România a lansat cu o provocare pentru celebrităţi şi ziarişti: „Te vrem prezentator!”.
Petrecerea de lansare a noului sezon a Cronicii Cârcotaşilor a fost transformată într-un adevărat casting pentru un loc la pupitru. Rând pe rând, invitaţii şi-au încercat norocul, „testul camerei” fiind luat în serios, chiar dacă în joc era postul de prezentator al celei mai longevive emisiuni de umor din România.

La preselecţie s-au înscris, printre alţii, Andreea Raicu, Ramona Bădescu, Giulia, Roxana Ciuhulescu, Smiley, Marius Moga, Dan Bittman, Călin Goia, Cornel Ilie, Grig Chiroiu şi Micutzu, „sesiunea” fiind atent supravegheată de Cristi Hrubaru.
Cârcotaşul a dezvăluit, în premieră, şi câteva secrete din noul sezon al Cronicii: „Avem multe noutăţi, dar păstrăm şi rubricile consacrate. Vă vom prezenta România aşa cum n-a mai fost văzută până acum la televizor şi veţi face cunoştintă cu un personaj monden care face toţi banii. Nu vor lipsi nici materialele cu bâlbele colegilor din televiziuni şi Top Ruşinică, momente care au făcut  istorie în cei 14 ani de Cronică”.

Castingul a avut şi coloană sonoră, Marius Moga şi DeMoga le-au cântat invitaţilor şi  le-au urat „La Mulţi Ani” Cârcotaşilor.
Şi foştii colegi, Mihai Găinuşă, Mistretzu’ şi Oana Ioniţă s-au fotografiat împreună şi le-au urat succes în noua formulă. La final, a fost rezolvată şi ecuaţia „Ghici cine vine la Cronică!”. Prezentatorii noului sezon s-au bucurat de aplauze şi felicitări. Cine sunt? Cei care au fost la pupitru!

Noul  sezon al Cronicii Cârcotaşilor debutează pe 17 septembrie, la ora 20:30, la Prima TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod