Cafeaua e la ea acasa in The Coffee Factory

Cand auzi acest nume- The Coffee Factory, iti imaginezi ca e cafeneaua in care totul e angrenat sa functioneze perfect. Am gasit acest loc intamplator, la un eveniment deloc sofisticat. L-am cunoscut si pe proprietar, cu tot cu povestea lui, am savurat miros de cafea prajita, am baut cel mai bun ceai Rooibos gustat de mine pana acum si m-am bucurat de viteza fenomenala cu care iti este adusa la masa comanda… Lucru pe care ni-l dorim cu totii oriunde mergem si suntem serviti.
Mai adaug la sapou ca atmosfera e autentica, iar energiile pozitive ale locului sunt simtite imediat ce te asezi confortabil la masa accesorizata cu o harta a tarii de unde a fost adusa cafeaua ce-ti va fi servita. De altfel, fiecare masa are o astfel de harta cu Guatemala,Columbia sau un alt stat de unde e procurat “ lichidul soarelui”…

Stefan, proprietarul The Coffee Factory mi-a povestit ca acum ceva vreme se ocupa de energiile eoliene montate prin Dobrogea, insa, dupa ce s-a izbit de piedici in dezvoltarea afacerii sale, a inceput sa vanda cafea celor care vor sa se bucure in fiecare dimineata de aromele ei.
Astfel, pus pe treaba serioasa si cu multi furnizori de cafea europeni prieteni, Stefan a adus in tara arome de calitate. Au aparut apoi voci printre clientii care doreau sa se bucure linistiti de o cafea buna intr un loc anume. Asa s-a nascut ideea  The Coffee Factory, unde poti prinde dispozitia de care ai nevoie sa fii optimist, prietenos, energic. Aici plonjezi in lumea cafelei… Aici e prajita, aici e preparata si transformata in ceea ce numesti cafea buna!

Aromele sunt diferite, iar cine vrea sa le incerce poate sa aleaga dintre Gesha, Columbia, Costa Rica, Brazilia, Guatemala Acatenango.

“Cafeneaua mea este o strutocamila, spune Stefan… Aici avem de toate si prajitorul de cafea si aromele de ceai de cea mai buna calitate, ciocolata calda, produse French Bakery, de la sandwich pentru vegetarieni sau non vegetarieni, lapte de soia, tot pentru vegetarieni, in cazul in care acestia ne calca pragul.
Design-ul The Coffee Factory a pornit de la o prajitorie de cafea. Sacii de cafea pot fi folositi in acest loc si pe post de canapele, iar mesele de aici sunt gravate cu cate o tara producatoare de cafea. Din peisaj nu lipseste wine barul. Cine vrea sa se bucure seara de un pahar cu vine poate face acest lucru la un concert sau poate in timp ce admira expozitia de fotografie din cafenea.”


Am sa adaug un lucru foarte important! Aici exista si cafea verde! Femeile ii cunosc proprietatile, iar daca ai chef de slabit intr-o perioada scurta de timp, savureaza cafeaua de acest gen.
E si ea pe scena The Coffee Factory cu tot cu antioxidantii din dotare!

Tot Stefan, imi spune ferm ca pana pe data de 5 aprilie vor deschide si terasa, pe care o vor dota cu multa verdeata, astfel incat emotiile clientului sa fie intensificate atat de cafeaua excelenta, cat si de linistea si oaza verde Heaven Garden!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod