Cadouri inedite de Valentine’s Day

Bilete la avampremiera filmului Fifty Shades of Grey, city-break-uri sau produse de lux.
Cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day, cei care vor sa isi surprinda persoana iubita cu un cadou inedit gasesc pe OLX.ro numeroase oferte, potrivite pentru toate buzunarele, de la cativa lei la sute de euro.

Indragostitii ce vor sa isi faca declaratii de dragoste in fiecare zi, nu doar cu ocazia zilei de 14 februarie, gasesc pe OLX.ro cutii cadou cu mesaje inspirate, de exemplu, cum poti sa spui te iubesc in 60 de limbi diferite.

Colectionarii pot achizitiona statuete din bronz realizate special pentru aceasta zi, talismane din colectia Pandora ofertate la preturi promotionale sau o decoratiune tridimensionala cu fluturi naturali.

Cuplurile ce cauta cadouri exclusiviste si de impact gasesc pe OLX.ro set-uri de dama cu parfum Versace Crystal Noir, ceasuri Dolce & Gabbana sau cercei din argint cu pietre Swarovski.

Doamnele si domnisoarele ce se dovedesc a fi mai curajoase gasesc pe OLX.ro anunturi de vanzare cu produse de lux din colectia Agent Provocateur, cartile din trilogia “Fifty Shades of Grey” sau chiar bilete la avampremiera filmului de saptamana aceasta.

De asemenea, cuplurile ce isi doresc sa calatoreasca cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day, dar care inca nu si-au planificat in detaliu plecarea, gasesc pe OLX.ro anunturi pentru scurte excursii de doua persoane in orase europene precum Praga sau Roma.
Mai mult, impatimitii sporturilor de iarna gasesc de 14 februarie oferte pentru inchirierea unei pensiuni intregi de pe Valea Prahovei.

Alaturi de traditionalele buchete de flori si cutii de bomboane, indragostitii pot oferi un manunchi de baloane cu led cu o rezistenta a bateriei de peste 15 ore sau un tablou realizat dupa o poza in doi. De asemenea, la acest pachet se pot adauga cani sau pahare personalizate cu mesajul potrivit pentru fiecare cuplu.

In prezent, OLX.ro este cel mai mare site de anunturi, numarand peste 3 milioane de oferte active.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod