București Mall își trece clientele printr-un Beauty Tunnel

Ovidiu Buta, Mirela Vescan, Dana Savuica si Maria Simion au stilat fetele din Mall.

În weekendul 20 – 22 martie, primul centru comercial modern din România le-a pregătit o surpriză amatoarelor de shopping. O gasca de profesionisti care a schimbat fata fetelor din Mall.

Lor le-au stat gratuit la dispoziție make-up artitul Mirela Vescan, stilistul Ovidiu Buta, vedeta Dana Săvuică și Maria Simion, designer și creatoare a brandului Wonder Lolita, pentru a le ajuta cu sfaturi legate de îmbunătățirea look-ului și de sincronizarea lui cu ultimele tendințe.

Programul de înfrumusețare și de aducere în ton cu cele mai recente trenduri în materie de lifestyle, modă și stil personal ale clientelor București Mall a fost anuntat de MC-ul Cosmina Păsărin care a dat startul evenimentului Beauty Tunnel.

Doamnele și domnișoarele au beneficiat de un refresh al look-ului și al tilului de viață, fiind ajutate de indicațiile și sfaturile lui Ovidiu Buta, celebru stilist, Mirela Vescan make up artist, Dana Savuica, fost model, cu experienta vasta in tot ce inseamna industria de beauty si moda, si designer-ul Maria Simion.



Pe toată durata evenimentului, pentru doamne și domnișoare a fost amenajat un Fashion Corner, unde reprezentantele sexului frumos pot încerca noile tendințe în materie de machiaj, coafuri și lifestyle sub îndrumarea make-up artiștilor, a stiliștilor și creatorilor de modă, care le vor duce și într-un tur al magazinelor din București Mall pentru a le indica piesele vestimentare și ținutele adecvate pentru ele.

Ședințele de hair-styling, make-up și consultanță.

„A fost o provocare pentru noi, de multe ori fetele sunt debusolate, nu stiu ce sa poarte cand merg intr-un centru comercial pentru ca se duc si la cumparaturi, dar si sa ia cina sau sa vada un film. Parca s-ar imbraca si sport, dar si elegant, si de aici debusolarea de care dau dovada de multe ori. Am incercat sa le impartasim avizat si aplicat ce trebuie sa faca in anumite situatii, momente ale zilei, cum sa se imbrace, cum sa se macheze, ce sa nu amestece, cum sa-si aranjeze parul, a fost un maraton de transformari pe care le-au primit cu mare bucurie”, a declarat designerul Maria Simion.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod