Bridal Beauty Boutique by Green Day Spa

Vineri, 25 aprilie, cititoarele revistei Beau Monde Mirese au fost răsfăţate în cadrul unui eveniment special organizat la Green Day Spa – o sesiune de frumuseţe pentru trup şi suflet înainte de Ziua cea mare.
Evenimentul, gândit ca un bridal workshop, a reunit diverşi specialişti în organizarea unei nunţi, o demonstraţie live de machiaj şi coafură ce a fost câştigată de către una din invitate la tombola organizată dar şi apariţia unui invitat surpriză.

Astfel, Bridal Beauty Boutique a prins viaţă odată cu prezenţa redactorului-şef Beau Monde Mirese, Anca Ciuciulin, care a împărtăşit cu invitatele sfaturi şi trucuri pentru a face faţă cu brio stresului prenuptial. Lavinia Sima, fashion editor Beau Monde Mirese, a dezvăluit ingredientele unei apariţii impecabile, vorbind despre alegerea rochiei în funcţie de silueta fiecăreia şi a prezentat tendinţele momentului în ceea ce priveşte ţinuta mirilor.
 

Tendinţele în machiaj şi importanţa realizării unui make-up în concordanţă cu tema şi locaţia evenimentului au fost revelate de Suzana Mira iar Bianca Ioniţă, invitata specială a serii, a întreţinut un dialog spumos cu invitatele şi a dezvăluit detaliile de organizare ale proprii ei nunţi.

Surprizele pentru invitate nu s-au terminat aici însă! Partenerii evenimentului au oferit culoare evenimentului, începând cu The Wedding Company, Grace Couture Cakes şi încheind cu frumoasele rochii de mireasă M.Marquise şi bijuterii Borealy.

Acest eveniment a reprezentat prima ediţie dintr-un proiect mai amplu ce îşi propune să vină în întâmpinarea viitoarelor mirese cu idei creative, soluţii de organizare şi, nu în ultimul rând, o seară plină cu voie bună petrecută între fete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod