Black Friday 2013 cu extra-reduceri spectaculoase la produse si turism!

FunDeal.ro, jucatorul nr. 1 de pe piata reducerilor colective, sarbatoreste Black Friday 2013 timp de 4 zile, intre 29 noiembrie 2 decembrie, cu extra-reduceri spectaculoase la toata gama de produse si turism.
Incepand cu 29 noiembrie, ora 00:00, utilizatorii FunDeal.ro vor avea acces la oferte incredibile la peste 1000 de produse din categorii precum: fashion si accesorii, home&deco, electrocasnice, electronice si, pentru prima data la FunDeal.ro, la jucarii, curatenie si ingrijire personala.

Surpriza Black Friday la FunDeal.ro consta in reducerile masive la ofertele de turism pentru cele mai cautate destinatii din Europa in regim city break sau sejur, pachete de Revelion si Craciun, dar si vacante exotice.


"Pe 29 noiembrie ii asteptam pe toti utilizatorii nostri cu de 2 ori mai multe oferte atractive si game noi de produse cu extra-reduceri de pana la 99%. Am luat masuri exceptionale pentru a sustine cresterea de trafic estimata, asigurand stabilitatea platformei si suport dedicat pentru procesarea prompta a comenzilor plasate", Roberto Lazarov, CEO FunDeal.ro

Lansat in septembrie 2010, FunDeal este cel mai mare site de reduceri colective din Romania. De la lansare, FunDeal a ajutat la economisirea a peste 60 milioane RON pentru clientii sai si a vandut peste 600.000 vouchere.
Cu o baza de date de peste 1 milion de abonati si peste 220.000 de fani pe Facebook, FunDeal este unul dintre cele mai mari branduri online din Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod