Bianca Matei, o studenta obisnuita, a devenit imaginea noii colectii vestimentare semnate Adela Diaconu

Fotograful Tibi Kisgyorgy, hairstylistul Ciprian Vaida, make-up artistul Diana Ursu si Adela Diaconu au transformat-o intr-un star pe castigatoarea concursului „Castiga un look de vedeta”. Acest look de 5* a fost realizat si promovat de profesionistii in frumusete de la show-ul de televiziune BV01ADE - Nova TV. O tanara cu trasaturi deosebite a fost transformata intr-un star prin machiaj, coafura si tinuta, totul fiind surprins de obiectivul unui fotograf intr-un shooting profesionist.

Castigarea concursului i-a asigura Biancai Matei aparitii la TV si in presa. Povestea Biancai a continuat insa si in lumina reflectoarelor, pentru ca Adela Diaconu a ales-o sa fie imaginea noii sale colectii. Trasaturile fine, naturaletea si eleganta Biancai i-au placut mult realizatoarei TV, considerand ca se potriveste perfect cu tinutele elegante si rafinate ale noii sale colectii. Astfel Bianca a devenit imaginea colectiei ''BV01ADE by Adela Diaconu'' si sigur drumul sau in moda si televiziune va continua.

Alegerea Biancai ca imagine a colectiei de moda a dus si la schimbarea denumirii acesteia. Initial, Adela gandise ca vedeta colectiei sale sa fie o persoana publica, insa a ales sa ii acorde aceasta sansa castigatoarei concursului care pana atunci nu mai fusese niciodata la un shooting, machiata si coafata de profesionisti. Se pare ca vedeta TV a pariat pe o alegere castigatoare, pentru ca Bianca s-a descurcat mai bine decat un manechin cu experienta.

Specialistii Bv01Ade au transformat-o pe Bianca Matei dintr-o tanara obisnuita, intr-o aparitie eleganta si stilata.



Titulul colectiei, BV01ADE, reprezinta numele emisiunii ce de curand a fost premiata cu diploma de excelenta pentru cea mai buna si longeviva emisiune TV de lifestyle din Romania. Emisiunea este difuzata in fiecare weekend la postul Nova Tv. Realizatoarea TV le pregateste telespectatorilor sai noi surprize si a dorit sa demonstreze ca intr-o Romanie in care televiziunile aleg sa fie promovate foarte mult non valorile, Nova Tv si Adela Diaconu au ales in a arata ca si o tanara studenta eminenta, cu o frumusete naturala, bun simt si finete poate sa razbata si sa se afirme.

In aparitiile sale din emisiune, Adela este admirata pentru tinutele pe care si le creeaza, accesorizeaza si le stilizeaza singura, colegele de breasla si telespectatoarele solicitandu-i mereu sfaturi in materie de tinute vestimentare.

De altfel, Adela a postat deja pe fan page-ul emisiunii trucuri si sfaturi in materie de moda, idei prin care doreste sa le consilieze pe doamne si domnisoare in gasirea unor forme cat mai originale de exprimare prin vestimentatie, dar fara a face rabat de la eleganta, simplitate si esenta clasicului.  De aceea, prezentatoarea TV a si ales ca aceasta ultima colectie vestimentara sa o dedice telespectatoarelor sale fidele.



Colectia ''Bv01Ade by Adela Diaconu'' se remarca prin simplitate si rafinament, contine piese vestimentare de zi si de seara ce pot fi transformate prin accesorii in tinute de cocktail, si chiar pentru evenimente sofisticate. Rochii de seara lungi si pretioase, salopete, deux pieces-uri, rochii de zi... un mix de tinute prin care Adela a incercat sa isi valorifice stiulul ce a consacrat-o in TV si pentru care este admirata de alte femei.

Cine este noua imagine a colectiei “BV01ADE”?

Bianca Matei este studenta la Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Sociologie si Comunicare, specializarea Comunicare si Relatii Publice.

Este pasionata de domeniul media, in special de televiziune si productia de televiziue, dar atrasa si de mijloacele de promovare: publicitate si advertising, Relatiile Publice. Isi doreste foarte mult sa lucreze in multe dintre domeniile aferente specializarii pe care a urmat-o.

Hobby-ul  ei este machiajul, pe care  l-a descoperit odata cu momentul in care a pus mana pe creioanele de ochi si pe rujurile mamei sale. Tot ce stie in domeniul machiajului si cosmeticii a invatat singura, investind in primul rand timp pentru a-si culege informatii de pe internet sau din reviste de specialitate, si apoi punand suflet de fiecare data cand exersa.

Chiar daca poate suna a cliseu, este  pasionata de frumos. Frumosul pe care il cauta Bianca se gaseste oriunde:  in natura, in arta, in legaturile dintre oameni, in trasaturile fizice ale oamenilor, dar mai ales in personalitatea lor.
Ii place sa stea in locuri aglomerate si sa observ reactiile oamenilor , modul in care ei interactioneaza, ii place sa le surprinda gesturile, zambetele, privirile. Isi doreste mult  sa poata calatori in intreaga lume – nu doar pentru a observa frumusetea locurilor, ci si pentru a invata cate ceva din fiecare cultura. Isi  ghideaza viata dupa spusele unui mare ganditor, Mahatma Gandhi: “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod