Balul de Caritate ''Talente de Azi pentru Brașovul de Mâine''

Organizaţia Femeilor Social Democrate din județul Brasov, vă invită să luaţi parte, vineri, 3 Octombrie 2014, începând cu orele 19:00, la Balul de Caritate – „Talente de azi pentru Braşovul de mâine'', ediția a IV-a, ce se va desfăşura la Aro Palace Brașov. Prezentatorii evenimentului sunt Adela Diaconu și Luis Lazarus. Lansat în 2011, Balul de caritate „Talente de azi pentru Braşovul de mâine” a devenit deja o tradiție a comunității brașovene și are drept scop susținerea copiilor și tinerilor talentați din județul Brașov care sunt lipsiți de resursele finaciare și materiale necesare pentru a-și cultiva și valorifica aptitudinile native.
În cadrul primelor 3 ediții, prin generozitatea participanților și a susținătorilor evenimentului, copiii și tinerii brașoveni au primit ajutorul necesar pentru a își urma visele și pentru a își dezvolta talentul.  

Ediția acestui an a evenimentului brașovean beneficiază de cei mai prestigioși susținători și invitați. Ambasadorul Romaniei prin sunet, Nicolae Voiculet, va sustine un recital extraordinar în cadrul Balului. De asemenea, numeroase personalități și vedete vor contribui la reușita acestui eveniment, participând și  donând obiecte personale care vor fi vândute la licitația organizată în cadrul Balului.
Ilie Năstase, Simona Halep, Adrian Mutu, Dana Săvuică, Gabi Balint, Maria Simion, Eduard Irimia, Galyna Pinzari, Elisabeta Lipă, Cătălin Cazacu sunt doar câteva dintre personalitățile care vor ajuta ca tinerii și copiii talentați din județul Brașov să poată să își urmeze drumul bun ales în viață. Invitații se vor delecta și cu un show de coafură și modă, semnat Ciprian Vaida și Adela Diaconu, iar LOULOU va încinge atmosfera cu hiturile sale.

Aproximativ 400 de invitați sunt așteptati la această ediție a Balului pentru a îi cunoaște pe tinerii brașoveni cu potențial și pentru a contribui la viitorul lor mai bun, prin cumpărarea unei invitații sau prin donații în cadrul evenimentului.
Prețul unei invitații este de 150 RON/persoană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod