AXN dă startul distracției ca-n filme!

Atunci când ne gândim la vară, un cuvânt ne vine în minte aproape automat: distracție! Indiferent dacă e vorba despre vacanțele la mare, despre weekendurile cu prietenii la munte, sau despre ieșirile la iarbă verde în care pur și simplu vrem să ne relaxăm, în cele mai calde luni ale anului, fiecare dintre noi găsește întotdeauna timp să-și încarce bateriile. Vara aceasta, ieși din rutină! AXN îți propune să te inspiri din cele mai în vogă seriale ale sezonului pentru a petrece o vacanță de neuitat!
Dacă ești o iubitoare a adrenalinei, trăiește o experiență demnă de serialul Survivor într-unul dintre parcurile de aventură din România. În celebrul reality show, personajele se află pe o insulă pustie; supraviețuirea lor depinde de îndemânarea în probe fizice și mentale dintre cele mai diverse, toate în mijlocul naturii. Fiecare dintre ei face parte dintr-un „trib”, ai cărui membri cooperează pentru a învinge elementele naturii. Sezonul 22 din serial va putea fi urmărit pe AXN Black începând cu 20 august. Inspiră-te din aventurile personajelor, ia-ți prietenii cu tine și formează-ți propriul „trib”! Traseele cuprind probe de echilibru prin copaci, timp în care ești în permanență asigurată cu un ham rezistent.
Nu doar te vei distra, ci îți vei tonifia toți mușchii din corp după câteva ore petrecute într-un parc de aventură.

Iubești marea? Atunci, cu siguranță te vei îndrăgosti de ideea unui weekend petrecut pe vapor! Învață ce înseamnă viața petrecută pe mare de la personajele serialului Vaporul (El Barco)! În urma unui cataclism, un grup de tineri, elevi ai unei școli de marină, rămân blocați pe un vas, împreună cu echipajul de instrucție. Izolați de restul lumii, ei trebuie să-şi ducă existența pe navă, până când vor găsi tărâm uscat. Sezonul 3 din serial poate fi urmărit vara aceasta pe AXN Black.
Trăiește propria aventură pe un vapor, mergând într-o excursie de weekend de-a lungul Dunării, prin Deltă, iar apoi pe țărmul Mării Negre! Dacă ai noroc de un căpitan prietenos, roagă-l să îți facă o tură a cabinei de comandă și să-ți prezinte echipamentul de control al navei. Vei avea parte de o lecție fascinantă în arta navigării, care s-ar putea să îți folosească într-o bună zi.

Pentru a adăuga un strop de glamour în planurile tale de vacanță, ia exemplul personajelor preferate din 90210! Sezonul 2, care va putea fi urmărit de pe 28 august pe AXN, îi surprinde pe tinerii din Beverly Hills în vacanța de vară, la un faimos beach club.
În ciuda intrigilor permanente și a vieții agitate a personajelor principale din serial, acestea nu se dezmint nicio clipă de la regula #1 a look-ului de Hollywood: afișează în fiecare episod un bronz superb, care dă un aer de lux oricărei ținute. Așa că, pregătește-ți costumul de baie și crema de protecție solară și vino dis de dimineață pe plajă pentru un bronz uniform și sănătos. Iar la finalul zilei, dansează până în zori la un beach club sau la o terasă de pe malul mării.

Pentru a putea pune toate aceste idei în practică, vara aceasta, AXN îți oferă o mulțime de premii cu care să poți da startul distracției! Accesează secțiunea Concursuri (http://www.eva.ro/concursuri/concurs-axn.html), răspunde la întrebare și poți câștiga unul dintre cele 10 seturi de călătorie compuse dintr-o geantă de plajă, prosop de plajă, şlapi și pahar pentru plajă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod