Aventura, umor, prietenie: „Scooby-Doo si Misterul piramidei” – show pentru intreaga familie

Marea aventura a anului e pe cale sa inceapa, iar biletele pentru spectacol se epuizeaza rapid. Doar cateva zile ii mai despart pe copiii din Romania de intalnirea epocala cu Scooby-Doo, cel mai iubit catel din toate timpurile. Evenimentul „Scooby-Doo si Misterul piramidei” va avea loc la Sala Palatului, pe 18, 19, 20 si 21 februarie, intr-un show live, in limba romana, care ii va transpune pe cei prezenti in lumea fascinanta si enigmatica a Egiptului Antic.
„Scooby-Doo si Misterul piramidei” este o productie originala Warner Bros. care a avut un succes rasunator pe mapamond si va avea premiera saptamana viitoare in Romania. Show-ul este fidel desenului animat care a inspirat productia si reproduce atmosfera acestuia cu impresionante decoruri, efecte speciale tehnnice si sceno-tehnice, teme muzicale binecunoscute, dar mai ales cu „infricosatoare” mistere, umor si actiune. Spectacolul este o sursa de buna dispozitie pentru intreaga familie, atat pentru tinerii fani ai lui Scooby, cat si pentru parinti.
De altfel, desenul animat „Scooby-Doo” a intrat in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga serie animata din toate timpurile si a fost votat al doilea cel mai vizionat desen animat de catre adulti.

Scooby-Doo va dezlega Misterul Piramidei Faraonului Hatshepsut impreuna cu „Gasca Misterelor”, formata din  prietenii sai de nadejde: Shaggy, care este la fel de fricos si pofticios ca si Scooby; Fred, cu mintea limpede si sange rece; Velma, creierul echipei, care nu lasa niciun mister nerezolvat; Daphne, mereu eleganta si emotiva.
Cei cinci prieteni vor infrunta mumii rauvoitoare si capcane iscusite, in cea mai exotica aventura a lor de pana acum.

Dincolo de efectul magic al unei poveşti de desene animate devenite realitate, show-ul “Scooby-Doo si Misterul Piramidei” are o puternica nota educativa, atat in ceea ce priveste acumularea de cunostinte, cat si in insusirea unor valori esentiale, cum ar fi adevarul, prietenia, onoarea si curajul.

Scenariul pentru productia Warner Bros. este scris de celebrul autor francez Gregoire Dey, iar regia originala ii aparţine lui Remy Caccia, doi profesionisti din industria entertainment-ului a caror viziune va fi transpusa in patru show-uri consecutive la Sala Palatului, pe 18, 19, 20 si 21 februarie.
Spectacolul incepe la ora 19.00, iar accesul se face incepand cu ora 18.00. Evenimentul este organizat de  Phoenix Entertainment.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, pe www.eventim.ro si in magazinele partenere. In functie de categorie, pretul unui bilet variaza intre 250 si 65 de lei.





 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod