Artista nr 1 in Billboard Blues, in concert pe 21 iulie, la Sala Palatului

Beth Hart, singura vedeta de talie internationala care a cerut organizatorilor Vreau Bilet hotel de 3 stele.
“De-abia astept sa vin in Romania! Nu am mai fost niciodata, insa am auzit atatea lucruri uimitoare, incat ma simt recunoscatoare pentru sansa de a ajunge aici. De-abia astept sa ne vedem la spectacol! Multa dragoste va transmit si va multumesc! – acesta a fost mesajul pe care Beth Hart l-a transmis publicului din Romania inaintea concertului pe care-l va avea pe 21 iulie, la Sala Palatului. https://www.youtube.com/watch?v=grXanasGdtY.

Dupa ce viata sa a fost marcata de fel de fel de excese –consum de alcool, droguri, medicamente – Beth Hart, abstinenta de 14 ani, se pare ca a ales din toate punctele de vedere o viata echilibrata.
De altfel, cantareata americana a fost singura vedeta de talie internationala care a cerut organizatorilor Vreau Bilet sa stea in Romania la un hotel de 3 stele, asa cum face la fiecare concert, in orice colt al lumii. In ceea ce priveste mancarea care ii va fi servita, painea integrala, salata verde, de rosii, avocado si multe fructe proaspete – exceptand kiwi – acestea vor face parte din meniul lui Beth Hart in scurta ei sedere la Bucuresti. Artista a mai cerut supa de legume proaspata, care sa ii fie servita calda, somon afumat si ton.
Branzeturile de diferite sortimente, sunca de curcan, hummus-ul si copanele de pui se vor mai afla pe masa lui Beth Hart inaintea concertului pe care il va avea la Sala Palatului.  

Dupa ani in care a abuzat de bauturile alcoolice, ceaiul de musetel si apa cu lamaie par a se numara acum printre bauturile preferate ale cantaretei pe care Barack Obama a ovationat-o minute intregi in picioare.

Beth Hart a insistat ca incaperea care ii va fi rezervata, mobilata doar cu un dulap, o oglinda mare, o masa si scaune sa aiba o temperatura potrivita.
Sa existe aer conditionat daca este prea cald, sau calorifere, daca temperatura scade sub 20 de grade.  Staff-ul vedetei americane a mai cerut un fier de calcat si masa de calcat, 10 prosoape pentru fata si 10 pentru dus.

Cantareata nominalizata la Premiile Grammy si castigatoare a nenumarate discuri de platina si premii muzicale pentru albumele si pentru vocea sa, ale carei concerte sunt sold out in toata lumea va incanta si publicul de la Bucuresti pe 21 iulie, la Sala Palatului. Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.


Biletele pot fi achizitionate si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj. https://www.youtube.com/watch?v=aLR_bSzPTiY.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod