Anul acesta Moș Crăciun vine de la LadyFIT!

Profită de ofertele din luna decembrie de la LadyFIT și poți achiziționa abonamente pentru un an și trei luni la prețuri de sărbătoare!
Pentru un abonament de un an ( full nelimitat), plătești 500 euro + TVA, în loc de 960 euro și pentru un abonament de 3 luni ( full nelimitat), plătești 165 euro +TVA, în loc de 240 euro. Sunt disponibile doar 10 abonamente/ 3 luni și 10 abonamente / an.

LadyFIT îți oferă peste 35 antrenamente dintre cele mai diverse, atât pentru începătoare cât și pentru avansate. Printre acestea se numără:  Ultimate Pilates Sculpt, RearEnd, The Method, Ultimate Pilates Tone, UpperCut, BiteME, WonderWoman, Pilates Slim, Body Worship, Frame, Better Arms & Abs, Chisel, Ballerina, Reshape, BiteME,  Tonifiere Începători, Gantere Începători, Tonifiere Total, Rebound, BodyART, STEP, Tonifiere Avansat, etc.

Fiecare clientă a sălii va beneficia de toată atenția necesară din partea antrenoarelor din echipa LadyFIT, atât pentru executarea corectă a exercițiilor, cât și pentru realizarea unui plan de antrenament eficient în obținerea rezulatelor dorite.
Clientele care vin pentru prima dată la sală și doresc să afle mai multe despre o dietă echilibrată și un regim de viață sănătos, au acces gratuit la programul LadyFIT de consultanță în nutriție.
Prima sedință de consiliere în nutriție este gratuită și durează 30 de minute. Cori Grămescu este cea care îți va oferi sfaturile necesare pentru o dietă personalizată.

Tot în cadrul LadyFIT, clientele pot opta și pentru masaj corporal, ședințe de criolipoliza, radiofrecvență multipolară, masaj fitness, împachetări corporale, peeling. În combinație cu o dietă adecvată și sport aceste tratamente corporale pot avea un efect miraculos. Sfaturile specialiștilor LadyFIT vin în atenția clientelor care își doresc să beneficieze de cele mai bune rezultate.

Pentru mai multe detalii legate de serviciile și ofertele puse la dispoziție de LadyFIT, accesează: http://ladyfit.ro/index.php.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod