Anna Lesko și Căpitan în Bucătărie împart daruri

Sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 15:30, la Nașul TV, sunteți invitați să urmăriți ediția specială de Moş Nicolae a emisiunii ”Căpitan în bucatarie”.Anna Lesko şi Camelia Căpitanuau vizitatîmpreună un apartament social şi au daruit bucurie celor şapte băieţi care locuiesc acolo.
În ediția de sâmbăta aceasta, veți vedea cum s-au împrietenit copiii cu echipa emisiunii, ce ne-au povestit despre ei și de ce au numit-o ei pe Anna Lesko – ”fata care împarte zâmbet”!

Căpitanul emisiunii nu a mers în vizită cu mâna goală, a pregătit cu drag bucate aburinde pe care copiii le-au savurat cu invitatele lor speciale. Au descoperit împreună cu acestea şi cadourile pregătite de către Moş Nicolae special pentru ei, însă mai multe detalii veți descoperi urmărind emisiunea, în aceasta sâmbată, începand cu ora 15:30.

Cu această ocazie, realizatoarea emisiunii ”Căpitan în Bucătărie” - Camelia Căpitanu, lansează campania ”Fii și tu un Căpitan de Fapte Bune!”, campanie care ne îndeamnă să venim în ajutorul celor mai puţin norocoşi şi să le alinam suferinţa.

www.nasul.tv

www.cameliacapitanu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod