Andreea si Patricia de la Amadeus au schimbat 50 de haine in 3 minute. Iata cum a fost posibil!

Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu, artistele din trupa Amadeus, au petrecut o dupa-amiaza de neuitat intr-un mall din Bucuresti unde au experimentat in premiera cabina virtuala de proba.
Cele doua artiste au testat noua tehnologie prin care, cu un simplu click pe buton si-au schimbat outfiturile aproape instantaneu.

Cabina virtuala iti da posibilitatea sa alegi dintr-o multime de piese vestimentare si accesorii, care se suprapun peste silueta ta pe un ecran de proba.

Astfel, cele doua artiste au avut posibilitatea ca, in doar 3 minute, sa probeze peste 50 de outfituri de la diverse branduri cunoscute.

Au avut astfel de ales intre zeci de palarii, sepci, ochelari de soare, bluze, camasi, geci, fuste, pantaloni, pantofi, accesorii.

La final au primit fotografiile cu toate outfiturile incercate, putand astfel sa le cumpere, daca doresc, pe cele care considera ca li se potrivesc cel mai bine.

“Noi ne-am distrat foarte tare.
Nici nu ne mai venea sa iesim. Cabina este la parter in Sun Plaza. Aici totul se face virtual. Puteti sa va schimbati in tot ce doriti, sa alegeti, sa va jucati si sa descoperiti in ce haine va sta cel mai bine”, declara Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus va sustine sambata un concert in cadrul unui eveniment organizat in Sun Plaza, unde va avea loc si o prezentare de moda spectaculoasa cu noile colectii ale acestui sezon. Cabina virtuala de proba este deschisa pentru orice vizitator al mall-ului. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod