Andreea Esca și echipa PRO TV au susținut învingătoarele în lupta împotriva cancerului la sân!

1500 de participanți și peste 100 de învingătoare în lupta cu cancerul la sân au fost prezenți duminică, în Parcul Herăstrău, la Race for the Cure – Happy Run, organizat de Fundația Renașterea. Andreea Esca, ambasador al Fundației Renașterea, a fost gazda evenimentului, iar echipa PRO TV, din care au făcut parte și Monica Dascălu și Alex Dima, au alergat duminică în cea mai renumită cursă din lume, dedicată prevenției cancerului de sân.
“Participarea în număr foarte mare la această cursă ne face fericiți, pentru că înseamnă că semnalul nostru de alarmă se face auzit. Vrem ca femeile să știe importanța controlului medical periodic. Cancerul de sân depistat din timp se poate vindeca.”, spune Andreea Esca.

“Am fost extrem de bucuroasă că am fost alături de atât de mulți oameni veniți pentru a susține persoanele care au învins cancerul la sân. Cred foarte mult în importanța pe care trebuie să o acordăm sănătății, iar Race for the Cure – Happy Run a fost un mod plăcut și distractiv de a face parte dintr-un grup de susținere.”
, a declarat Monica Dascălu despre Happy Run.

“Pentru mine a fost o bucurie și onoare să alerg alături de învingătoarele în lupta cu boala asta cumplită.
Cursa de ieri a fost un semnal de alarmă, pentru ca toate femeile să meargă să facă un consult.”,
a spus Alex Dima după ce a terminat cursa de 5 kilometri.

Cabral Ibacka s-a întors din Iași în București special pentru a-și susține colegii care au alergat în cadrul Race for the Cure – Happy Run. “Race for the Cure – Happy Run este un eveniment complex. În primul rând, vorbim despre impactul incredibil de pozitiv asupra învingătoarelor. Apoi e vorba de optimismul dat de toți participanții, de abordarea pozitivă a unui subiect, altfel...
dramatic. Susțin întotdeauna proiectele care aduc schimbarea în bine, am susținut cu drag și Happy Run. Am fost plecat, dar am lăsat tot și-am venit din Iași special pentru a-i susține pe colegii mei care au alergat în cursa. Eroi și ei, la fel ca toți ceilalți alergători.”
, a spus Cabral.

La Race for the Cure – Happy Run au luat startul atât echipe reprezentante ale unor licee, companii și ambasade, cât și alergători individuali, care și-au dorit să fie alături de persoanele care au reușit să învingă această boală.
Participanții au primit tricoul oficial al cursei, au participat la încălzirea în ritm de dans și au primit o medalie, după trecerea liniei de sosire.

Atmosfera happy a fost întreținută și de momente de cântec și dans, finalul evenimentului fiind marcat de un recital de excepție al lui Mihai Chițu, câștigător al sezonului trei Vocea României.

Cursa a fost structurată pe trei categorii: cursa alergători de 5 km, Fun Run de alergare sau plimbare 5 km și Fun Walk de plimbare 1 km. Cele trei curse au marcat o modalitate de conștientizare a importanței prevenției cancerului și de celebrare a învingătoarelor în lupta cu cancerul.
Donația recomandată pentru înscriere a fost de 50 lei pentru adulți, 25 de lei pentru copii între 14-18 ani, iar copiii sub 14 ani au participat gratuit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod