Andreea Esca face cunoștință publicului cu design-ul autohton la Târgul 100% Românesc

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor PRO TV, are o adevărată pasiune pentru design-ul românesc. Fie că este vorba despre haine sau despre design interior, 100% românesc este întotdeauna prima alegere a Andreei.
Pentru a împărtăși pasiunea creatorilor și pentru a arata publicului larg că design-ul românesc merită un loc în alegerile de zi cu zi, Andreea a organizat Târgul 100% Românesc, ce va avea loc pe 16 aprilie, între orele 10:00-19:00, la Berăria H.

Târgul 100% Românesc va aduna peste 150 de designeri, branduri românești cunoscute de fashion, bijuterii, design interior, accesorii, dar și tineri designer entuziaști, aflați la început de drum și mânați de multă pasiune.

“De câte ori pot și prin orice mijloace, aduc în atenția publicului designerii români.
Așa s-a născut Târgul 100% Românesc! Acolo vor fi 150 de expozanți cu haine, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni interioare, accesorii, produse alimentare, toate realizate în țară. Cred în românii talentați și muncitori, care ne fac să fim mândri de țara noastră. Cred că oricare dintre creațiile lor poate fi un cadou de Paști cu suflet românesc. Tot la târg voi realiza și emisiunea mea, LaRadio, la care îl voi avea invitat de la ora 12:00 pe Chef Adi Hădean!”
, a declarat Andreea Esca.

Intrarea este liberă, iar vizitatorii pot alege cadouri originale de Paști pentru cei dragi și vor avea parte de multe surprize.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod