Ana Popovic, in topul celor mai sexy chitariste si cantarete de blues din lume

Considerata una dintre cele mai bune chitariste din lume la ora actuala, o ”zeita” a acestui instrument comparata adesea cu Jimi Hendrix, sarboaica Ana Popovic, pe care publicul din Capitala o va putea vedea in concert pe 23 mai, la TNB, la invitatia Vreau Bilet, a intrat si in topul celor mai sexy cantarete de blues si chitariste din lume conform unui clasament realizat de www.guitarworld.com.
Compozitoare, autoare de versuri, cantareata si singura chitarista acceptata sa cante in turneul ”Experience Hendrix” alaturi de nume ca Buddy Guy, Bootsy Collins, Brad Whitford (Aerosmith), Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd si Zakk Wylde, Ana Popovic a impresionat publicul din Statele Unite si Europa si printr-o prezenta extrem de ”hot” pe scena. Cantareata care a aparut pe coperta albumului sau ”Unconditional” (care s-a aflat timp de noua saptamani in topul primelor 10 albume din Billboard Blues) acoperita doar cu o chitara, se remarca prin tinute foarte feminine pe scena.

S-a spus in presa de dincolo de Ocean ca Ana Popovic ofera publicului un show de “hot blues”.
Insa Ana Popovic, considerata o forta in lumea blues-ului actual, prefera sa vorbeasca mai mult despre muzica sa si mesajul pe care-l transmit versurile cantecelor decat despre impresionanta sa prezenta scenica.

De cinci ori nominalizata la Blues Music Awards, sarboaica Ana Popovic a cantat pe aceeasi scena cu giganti ai genului ca Buddy Guy, Taj Mahal, si B.B. King. Nascuta intr-o familie de muzicieni din Belgrad, Ana Popovic marturiseste ca pe scena traieste o experienta unica: ”Este un loc magic pentru mine! Sunt atat de concentrata pe sunet, iar acea eliberare formidabila de energie din muzica imi da un sentiment incredibil! Nu mai exista nimic altceva.
Nu as fi capabila sa-mi observ prietenii nici daca ar sta in fata mea!”
, spune Ana.

Cantareata a dezvaluit si faptul ca versurile cantecelor sale sunt parte foarte importanta a mesajului pe care il transmite prin muzica sa: ”Sunt ca o oglinda pentru sufletele noastre, temerile pe care le avem sau lucrurile care ne inspira. Versurile sunt o parte uriasa a muzicii mele. Cu ajutorul lor ajung mai usor la public, dar uneori au si un rol politic important. Am crescut in Serbia pe vremea lui Milosevic, atunci cand oamenii nu indrazneau sa spuna multe lucruri.
Dar oamenii pot exprima prin muzica ceea ce altfel nu au curajul sa rosteasca”
, mai spune Ana Popovic.

Biletele la concertul din 23 mai, de la TNB, ora 20.00, pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro si de la locatia evenimentului.  In perioada 1-8 martie, fanii pot cumpara biletul cu inimioara care le va aduce o reducere de 18% pentru toate spectacolele organizate de Vreau Bilet : Ana Popovic, Vitas, The Masterpiece Experience si Julio Iglesias la Iasi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod