Amway™ lansează colecția de machiaj Artistry™ Indigo Skies

Primăvara își face apariția în nuanțe divine de albastru.

Inspirată de albastrul divin al cerului și auriul cald al nisipului, colecția de machiaj primăvară 2015, Artistry™ Indigo Skies, surprinde frumusețea impresionantă a sud-vestului american și o transpune în nuanțe unice pentru un look inedit.

Rafinată și seducătoare în același timp, noua colecție de machiaj, în ediție limitată, cuprinde șapte produse concepute de către Rick DiCecca, Global Makeup Artist ARTISTRY™. “Primăvara 2015 își are sursa de inspirație într-una dintre cele mai frumoase palete de culori naturale din lume”, dezvăluie DiCecca. “Colecția Artistry Indigo Skies oferă femeilor din întreaga lume libertatea de a-și crea un look versatil, care să se potrivească oricărei stări de spirit.”

Răsfață-te cu Indigo Skies  

Albastrul pastelat, indigoul intens și bejul strălucitor din Trio creioane-fard pentru ochi Artistry™ Indigo Skies oferă posibilitatea de a crea un machiaj al ochilor delicat și natural, dar și unul dramatic, de seară.

La aplicare, creioanele au o textură cremoasă, transformându-se apoi într-o pudră cu acoperire perfectă. Pot fi folosite ca fard de ochi sau creion de contur, iar formula ușoară și rezistentă definește, evidențiază sau oferă umbre delicate ochilor.  

Intensifică machiajul ochilor cu Mascara pentru volum Artistry™ Signature Eyes într-un albastru-indigo strălucitor. Formula revoluționară FullFx dă intensitate culorii și crește volumul genelor cu până la 600%, în timp ce textura cremoasă oferă luciu și le hidratează. Peria Magna Boost separă genele și le dă volum, pentru a crea o privire dramatică.

Formă, luminozitate și definire cu noile rujuri Artistry™ Signature Color.
Toate cele trei nuanțe splendide au în componență pigmenți delicați pentru colorare și oferă o hidratare profundă a buzelor. Rujurile cremă îmbracă buzele într-o culoare intensă, în timp ce rujurile diafane oferă strălucire și luminozitate culorii


Colecția Artistry™ Indigo Skies Color

Trio creioane-fard pentru ochi Artistry™ Indigo Skies

· Indigo – albastru marin, intens și luminos

· Sky Blue – albastru scânteietor, pastelat, cu accente de argintiu

· Desert Sand – bej-auriu cald, strălucitor

Preț recomandat de vânzare: 242,57 LEI


Mascara pentru volum Artistry™  Signature Eyes


· Indigo: albastru intens, strălucitor

Preț recomandat de vânzare: 103,84 LEI


Ruj cremă și ruj diafan Artistry™ Signature Color

· Coral Sunrise: roz-portocaliu

· Sandstone: bej natural cu luciu discret

· Pink Quartz: roz pal, sidefat

Preț recomandat de vânzare: 110,36 LEI

“Colecția de Primăvară 2015 se concentrează pe machiajul ochilor.

Creioanele de ochi au rol dublu, se pot utiliza pentru umbre sau contur, pentru a crea un look fascinant și versatil. Sper că femeile vor experimenta și se vor bucura de cele trei nuanțe captivante”, adaugă DiCecca. Colecțiile de machiaj Artistry™ se lansează în fiecare sezon, primăvara și toamna. Produsele Artistry™  pot fi achiziționate exclusiv prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Amway din România.

Pentru mai multe informații, va rugăm accesați www.amway.ro sau contactați un Întreprinzător Amway.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod