Amway propune alintul perfect pentru armonie și echilibru cu noua Colecție Premium Spa

Cu puternice influenţe ale filozofiei și tehnicilor orientale străvechi, Colecţia Premium Spa a fost dezvoltată de specialiștii de la Amway pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor alintul perfect pentru armonie și echilibru.
Produsele Premium Spa, Spuma de baie și de duș, Exfoliant și Spumă de corp, curăță, regenerează și hidratează pielea, prin acțiunea miraculoasă a untului de shea și a uleiului de migdale, excelente pentru o piele sănătoasă și plină de strălucire. Concertul oriental al ingredientelor este completat și de guma guar, o plantă aromatică și cu specific indian, dar și de uleiul de piersici, bogat în vitamina E. Parfumul sublim și delicat de ceai verde transpune simțurile oricărei femei pe tărâmuri îndepărtate, unde fiecare răsărit și apus de soare aduc pacea și liniștea pentru a crea o stare de armonie interioară.
 

Spuma de baie şi duş pentru catifelare și hidratare oferă alternativa evadării în lumea exotică a Asiei. Guma guar hidratează intens şi în profunzime epiderma, în vreme ce uleiul de piersici, bogat în vitamina E, o lasă mătăsoasă și seducătoare. Puternic, dar delicat, Exfoliantul de corp pentru regenerare şi purificare exfoliază delicat şi stimulează epiderma. Datorită esterilor de jojoba, produsul catifelează şi redă strălucirea naturală a pielii. Îmbogățită cu ingrediente prețioase din Asia, Spuma de corp pentru hidratare şi revitalizare învăluie pielea într-un parfum delicat, stimulând fluxul de energie celulară și lasă epiderma tonifiată și revigorată, conferindu-i în acelaşi timp un sentiment de linişte sufletească.
Amway invită toate doamnele și domnișoarele să se lase învăluite în nuanțele și texturile minunate ale naturii și să se bucure de noua colecție Premium Spa, pentru a intra într-o stare de armonie şi relaxare.

Noua colecție Premium Spa, cu ingrediente orientale, poate fi comandată de pe site-ul http://www.amway.ro/our-brands/premium-spa-collection sau de la Întreprinzătorii Amway.


Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100.
Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos și Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă consumatorilor produse și oportunități de afaceri susținute de o rețea globală de agribusiness, producție, logistică și aprovizionare. Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY™ și sistemele de tratare a apei, eSpring™.
Pentru mai multe informații despre companie, vizitați globalnews.amway.com.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod