Amalia Enache, despre femei puternice aflate mereu in lumina reflectoarelor

La o scurta analiza a oamenilor de succes, vom observa ca marea lor majoritate au multe lucruri in comun, daca vorbim despre stil si principii de viata. Unul dintre aceste lucruri este timpul alocat sprijinirii unor cauze sociale sau obiceiul de a dona frecvent catre cauze umanitare. Pentru ca business inseamna sa intorci spre comunitate o parte din ce ai primit, The Woman promoveaza in cadrul fiecarei editii o asociatie sau un proiect umanitar. Astfel una dintre invitatele speciale acestei editii Amalia Enache va vorbi, pe langa pasiunea ei in munca despre proiectele ei de suflet din cadrul Home and Hope for Children.
Amalia Enache, una dintre cele mai apreciate prezente feminine de pe micile ecrane este prezentator al Stirilor Noptii la Pro TV de aproape 12 ani.  Amalia este licentiata in jurnalism la Facultatea de Litere, sectia Jurnalistica-Franceza si si-a inceput cariera in televiziune in Timisoara, unde a facut parte timp de 3 ani din echipa Analog.

Pro TV este insa televiziunea in care Amalia si-a petrecut 14 ani. De-a lungul acestor ani, Amalia a fost reporter-corespondent la sectia “Eveniment”, corespondent acreditat la Guvern, corespondent sectia “Economic”, iar din 2003 este prezentator al Stirilor Pro Tv de la ora 22.30, o sinteza a celor mai importante stiri interne si internationale ale zilei si senior corespondent pentru Stirile de la ora 19.00.

Amalia este o prezenta des intalnita si in cadrul diverselor evenimente precum Gala Premiilor Bussines Magazin si Gala Ziarului Financiar  pe care le-a prezentat timp de 8 ani, dar si in cadrul a numeroase alte gale şi evenimente publice, cum ar fi: Halloween Charity Ball, Gala Aspen, Gala Premiilor Gopo, Gala de deschidere a Festivalului Filmului European, Hope Concert la Ateneul Roman şi Gala HHC România.

Dincolo de activitatea de jurnalist, din 2010 Amalia s-a implicat activ in Fundaţia Hope and Homes for Children Romania, care se ocupa de copiii abandonati,  al carei reprezentant special este.
 
Alaturi de Amalia, la The Woman va fi prezenta Sigina Luca, o reprezentanta de succes a generatiei de tineri antreprenori.
Sigina este o tanara care vrea mereu mai mult de la sine. Eventos, Luna Cleaning si Asociatia Bucatarilor din Transilvania sunt proiectele pe care le-a creat si de care este foarte mandra. Ea sustine ca toate proiectele si activitatile pe care le desfasoara se datoreaza curiozitatii de a invata lucruri noi, de a cunoaste oameni diferiti, de a-si testa in permanenta limitele, de a cauta si accepta provocari noi de fiecare data.

Un alt speaker din cadrul acestei editii este Genoveva Hossu, care este decorator si creator de interioare cu o viziune aparte care aduce culoare, personalitate si energie fiecarui spatiu. Dupa ce a absolvit Kelly Hopen Design School din Londra, Genoveva a pasit in lumea antreprenoriatului punand bazele showroom-ului Primera Interiors, prin care comercializeaza textile decorative.
Dupa 10 ani de activitate in acest domeniu si nenumarate  proiecte de design interior, finalizate cu multa satisfactie si zambete din partea cliențtilor, in 2014, Genoveva Hossu a lansat brand-ul INGENO. Satisfacția cea mai mare a Genovevei vine din faptul ca a reusit sa cunoasca succesul transformându-si pasiunea pentru frumos in meserie.

Chef  Patrizia Paglieri, Ioana Filipescu, specialist in investment banking, Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin şi Raluca Kişescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România şi Moldova sunt o parte dintre femeile de succes care vor vorbi in cadrul The Woman. Printre temele abordate de catre acestea se numara: „Atuuri si Dezavantaje ale Femeilor in Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar si „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie”

Din programul evenimentului organizatorii au anuntat o degustare din cea mai fina ciocolata belgiana preparata manual, in cadrul careia veti experimenta gusturi delicate, o sa aflati cum sa recunoasteti o ciocolata de calitate, care sunt beneficiile acesteia asupra organismului si vor fi demontate mituri legate de ciocolata.
O provocare pentru toate simturile pentru a patrunde in lumea minunata si plina de pasiune a unui ciocolatier.

Conferinţa The Woman va avea loc in 6 martie in Cluj-Napoca la Grand Hotel Italia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod