Amadeus, rochii rosii sexy la cel mai scump Revelion din Romania!

Frumoasele artiste din trupa Amadeus au sustinut, in noaptea dintre ani, un concert exploziv alaturi de trupa lor completa de instrumentisti, in cadrul celei mai scumpe petreceri de Revelion din tara. A fost vorba de un eveniment cu tematica Moulin Rouge, ce a avut loc in incinta Casinoului din Sinaia.
Artistele au oferit deja celebrul lor spectacol live, in formula completa, cu ecrane LED, jocuri de lumini si gheata carbonica, si au cantat, pret de doua ore, hituri proprii si coveruri internationale pentru cele cateva sute de invitati care au platit cate 650 de ei pentru un bilet de intrare.

Fetele de la Amadeus au fost alegerea ideala a organizatorilor, multumita show-ului exceptional pe care il pun in scena, la care au muncit un an de zile, si despre care s-a dus vestea si peste hotare.

Data fiind tematica petrecerii, Moulin Rouge, Andreea, Patricia, Bianca si Naomi au purtat la miezul noptii rochii rosii, sexy, din paiete, pentru ca tot anul 2015 sa aiba noroc, conform superstitiei.

“A fost o atmosfera foarte frumoasa.
Invitatii, peste 400 de la numar, au purtat tinute elegante si au dansat pe muzica noastra. O seara ca in filme! La miezul noptii am purtat rochii rosii ca sa avem noroc tot anul. Dupa Revelion am mai ramas trei zile la munte ca sa schiem”
, declara Andreea Runceanu.

Dupa 14 ani in care au cantat in formula de cvartet clasic si electric, cele patru frumoase artiste din trupa Amadeus s-au reinventat si au lansat un nou concept de show. Si-au marit formula de spectacol si canta acum alaturi de un band live.


Andreea, Patricia, Bianca si Naomi canta live pe o scena cu un ecran LED imens pe care se deruleaza proiectii grafice in ton cu cele patru capitole ale concertului. Pentru un impact vizual si mai mare, apeleaza la jocuri de lumini si efecte speciale precum gheata carbonica.

Cele patru artiste schimba trei tinute, trecand de la rochii de seara albe, elegante, la rochii cu glitter auriu, extrem de sexy, si salopete negre din material paietat ce le pun in evidenta siluetele de manechine.

Noul show este spectaculos, iar cei care vor sa il aiba la evenimentul lor sau chiar la nunta trebuie sa scoata din buzunar 4000 de euro.
O suma nu foarte mare, tinand cont ca alte trupe live sau artisti cunoscuti au tarife ce sar de 6000 de euro.

Pentru 4000 de euro, Amadeus, alaturi de intregul band, canta timp de o ora si jumatate hituri internationale si romanesti pe care invitatii pot dansa nebuneste. Au in repertoriu peste 100 de piese, de la  „Bessame Mucho”, „Zorba Grecu”, „Macarena”, „I love Rock’n’Roll”, „Chihuahua”,  „Smooth Criminal” sau „Viva la Vida”, pana la cele autohtone ”Vrei sa ne intalnim sambata seara”, „Fericirea are chipul tau”, „Acasa” (Smiley) sau chiar si muzica populara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod