Amadeus, pagubite cu bijuterii de mii de euro in aeroport

Artistele din trupa Amadeus au fost pagubite cu bijuterii de mii de euro in aeroport. Talentatele artiste au descoperit, la intoarcerea in Bucuresti, dupa un turneu international, ca din bagajele de cala le lipseau accesoriile cu cristale de Bohemia Preciosa ce faceau parte din costumatia de scena. Valizele nu au fost sigilate in folie si au ajuns la destinatie fara obiectele de valoare.
„Aveti mare grija cand circulati cu avionul. Sigilati-va bagajele cu folie de protectie pentru ca riscati ca cineva nu foarte binevoitor sa cotrobaie prin bunurile voastre si sa fie atras de cine stie ce. Noi ne-am gasit hainele ravasite, iar bijuteriile Preciosa disparusera. Probabil i-au atras pentru ca erau mari si stralucitoare. Recunosc, a fost si vina noastra ca nu ne-am infoliat valizele, insa nu ne-am gandit ca se poate intampla asa ceva in aeroporturi. Data viitoare nu vom mai pune nimic de valoare in valize sau le vom sigila”, povesteste Andreea Runceanu.

Artistele din trupa Amadeus au sustinut mai multe concerte peste hotare, la Cannes, Venezia, Londra, Cairo, Casablanca, Lagos (Nigeria) si in Astana, la evenimentul privat ce a prilejuit ziua de nastere a presedintelui Kazahstanului, eveniment la care au luat parte mari lideri ai lumii, printre care si Vladimir Putin.

Artistele au concertat in ultimii ani la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, pana la mari lansari de branduri de lux de peste hotare.

Cu aceaste ocazii, artistele din Romania au promovat muzica de calitate, dar si valorile Romaniei in medii exclusiviste, fiind catalogate de jurnalistii unei reviste din Statele Unite drept „una din cele mai originale trupe din Europa”.   

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod