Amadeus a devenit prima trupa din Romania care apare in presa din America

Cele patru artiste care formeaza faimosul cvartet, apar intr-un articol vast, ce se intinde pe 12 pagini in revista Fashion MOST. Jurnalistii de peste Ocean lauda performanta tinerelor si calitatile lor artistice, denumindu-le “muzicieni exceptionali”.
“Daca ajungi sa cauti pe internet Amadeus, rezultatele te anunta ca reprezinta o trupa din Romania. In principiu, asa este, insa urmariti prestatiile live ale acestor domnisoare pe Youtube si ascultati-le muzica, iar atunci aceasta descriere paleste in fata a ceea ce ele reprezinta cu adevarat. Amadeus este o trupa de artiste extrem de talentate: Andreea Runceanu – la vioara, Patricia Cimpoiasu – violoncel si blockflute, Bianca Gavrilescu – vioara si Naomi Anelis – pian/clape”, astfel incepe articolul scris de jurnalistii americani.

Cele 12 pagini rezervate in revista glossy includ fotografii dintr-o recenta sedinta foto, precum si din noul show-concept pe care l-au lansat si cu care au colindat pana acum mai multe tari. “Muzica lor este plina de energie, aparitia lor scenica este captivanta, iar modul in care canta este uimitor”, se mentioneaza in publicatia americana.

In interviul pe care l-au acordat, artistele din Romania vorbesc despre ascensiunea lor in industria muzicii, despre greutatile, dar si despre satisfactiile pe care le-au avut pana in prezent.

“Primul meu pas pe scena a fost la varsta de opt ani la un festival national de muzica, iar de atunci nu m-am putut desparti de vioara”
, a declarat Andreea Runceanu, jurnalistii americani amintind si perioada dificila din adolescenta acesteia: “Familia ei a trait vremuri dificile pe cand Andreea era un copil.
Au avut probleme financiare severe. Insa tanara a luptat sa mearga la scoala si sa studieze vioara multumita sacrificiilor pe care mama ei le-a facut. In ciuda tuturor obstacolelor si a problemelor financiare, ea nu a abandonat niciodata visul de a deveni un artist, si a reusit! Acum studiaza pentru a deveni lifecoach. Isi doreste sa ajute oamenii care intampina probleme, in special tinerii. Spera sa ii ajute sa isi gaseasca visul si sa il duca la indeplinire”
, se mentioneaza in articol.

Fashion MOST le prezinta publicului american si pe celelalte artiste din trupa Amadeus. “Naomi este in prezent studenta la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. Iubeste jazz-ul, in special cel interpretat de Bill Evans si Michel Petrucciani.
Simte ca jazz-ul o ajuta sa improvizeze, sa fie creativa si sa aduca un plus sunetului Amadeus. Bianca descrie vioara ca pe regina instrumentelor. A studiat-o la Scoala Nationala de Muzica din Bucuresti, apoi la Universitatea Nationala de Muzica. In ciuda succesului pe care il are alaturi de Amadeus, spune ca este tratata de profesori ca orice alt student si ca este incurajata de acestia cu mandrie in tot ceea ce face. Are in plus succes si ca model. A castigat titlul Top Model Romania in 2012. Patricia iubeste arta, antichitatile si moda. A devenit ambasador al unei scoli de moda. Isi viziteaza des parintii din Buzau, Romania, unde are in ingrijire doi cai, cinci magari si doi ponei”
.

Jurnalistii americani incheie apoteotic articolul, subliniind calitatile artistelor: “Nu e de mirare ca sunt capabile sa cante in toate colturile lumii, intrucat nu doar ca stiu teorie muzicala, dar pot sa si vorbeasca nu doar limba engleza, ci si franceza, italiana si germana”.

Trupa Amadeus s-a lansat in industria muzicala romaneasca in anul 2001.
Nu a trecut mut timp pana cand formatia sa cunoasca succesul peste granitele tarii.

Multumita muzicii universale pe care o canta, inteleasa si iubita de oricine, indiferent de nationalitate, religie si limba vorbita, Amadeus a ajuns sa concerteze in peste 30 de tari, la evenimente exclusiviste, precum lansari de produse premium din zona auto, accesorii de lux, evenimente de tip management meeting, baluri, gale si receptii, dar si la Carnavalul de la Venetia, Expozitia Mondiala de la Shanghai sau Formula 1 Viena.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod