Always lansează „Ghidul femeii active″

Pentru femeile active și moderne a căror viață este plină de provocări și responsabilități, dar și de bucurii și pasiuni, Always lansează „Ghidul femeii active″, alături de experți medicali și specialiști din diverse domenii, printre care se numără Oana Cuzino (medic primar geriatru și ambasadoarea campaniei), Mihaela Bilic (medic nutriționist), Iulia Bertea (consultant pentru carieră), Alis Anagnostakis (trainer și coach) sau Laura Cosoi (artistă).

Ghidul reprezintă un efort comun al acestor lideri de opinie de a dărâma prejudecăți, false pudori și tabuuri, dar și de a inspira și încuraja femeile să  se bucure de feminitatea și de personalitatea lor, să  fie sănătoase și ambițioase, să își valorifice cu adevărat potențialul pe care îl au. Materialul conține informații utile și concrete pentru femei, recomandări sau sfaturi pe teme precum sănătatea intimă și a pielii, alimentație sănătoasă, dezvoltare personală, sport sau consiliere pentru carieră, stil și feminitate, și poate fi descărcat de pe pagina de Facebook NoiFetele.

„Ghidul femeii active″, componentă importantă a inițiativei Always, din acest an, pune în discuție o serie de mituri și subiecte delicate care pot afecta feminitatea și sănătatea femeilor.

Pornind de la rezultatele studiului Always realizat în România, care arată că până la 43% dintre femeile care au menstruație obișnuiesc să folosească vată peste absorbant[1], în acest ghid, Always a invitat experții să abordeze curajos subiectul obiceiurilor care rezistă trecerii timpului și să  ofere cititoarelor un îndrumar care să le ajute să-și trăiască viața fără idei preconcepute și fără stres.

Pentru că femeile au nevoie să fie informate corect și complet cu privire la sănătatea și feminitatea lor, Always invită toate femeile să participe la discuție, folosind hashtagul #fiiactiva.



[1] Sursă: Studiu cantitativ realizat pe un segment reprezentativ de femei care au menstruație si care folosesc absorbante, realizat de GFK, România, 2011

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod