Alina Sorescu a purtat un smoking creat de Alexandru Ciucu la Premiile Gopo

Alina Sorescu a ales ca la ceremonia din acest an de decernare a Premiilor Gopo sa renunte la clasica rochie de seara si sa isi faca aparitia pe covorul rosu intr-un smoking negru, foarte elegant. Creatia vestimentara a fost realizata de sotul ei, designerul Alexandru Ciucu, cel care a lansat luna trecuta o noua colectie de costume de dama.
"Pana acum nu am avut in garderoba un costum facut in atelierul sotului meu, neavând o meserie care sa ma oblige sa ma imbrac in stilul office. Dar imi doream de ceva vreme un smoking pentru o ceremonie speciala, tinand cont ca am admirat intotdeauna linia perfecta a costumelor lui Alexandru. Si ce loc era mai bun decat Gala Premiilor Gopo, unde dress-code-ul ‚Black tie’ poate permite sa faci aceasta rocada. Adica sa porti ca femeie clasicul smoking recomandat barbatilor. A fost un smoking la doua randuri realizat pe masurile mele.
Imi place enorm! M-am simtit speciala si a fost adecvat sa mai schimb un pic rochiile cu trena”
, declara artista.

Tinand cont de faptul ca smokingul avea captuseala fucsia, Alina a purtat manecile usor suflecate, detaliu ce a dat tinutei un aer sic si usor relaxat.

„Am purtat la sugestia stilistei mele o pereche de pantofi negri cu bareta in ‚T’, cercei si un clutch argintiu, asortat cu nasturii sacoului. Nu am avut papion sau camasa, ci doar un body pe sub sacou. Georgiana Stavrositu, cea care se ocupa de parul si machiajul meu, mi-a facut un coc simplu, rasucit la spate, iar make-up-ul a fost unul minimalist, cu tus si ruj puternic", adauga vedeta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod