Alina Manole in concert la Hard Rock Cafe pe 13 noiembrie

BestMusic si Purcari te invita joi pe 13 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti la un concert special cu Alina Manole!
Alina Manole este considerata una dintre cele mai frumoase voci feminine din muzica tanara si este singurul artist a carui muzica a deschis calea unui gen muzical nou in Romania.

Muzica altfel si atmosfera eleganta a muzicii, stilul elevat, piesele ale caror teme pot parea “incomode” celor care traiesc in conventii sociale, vocea singulara cu un timbru special, toate acestea se reintalnesc in fiecare aparitie scenica si in fiecare material discografic al artistei.

Piesele Alinei Manole vorbesc despre practica iubirii, despre amante si divorţuri, temele sunt incomode, dar acesibile oamenilor cu simtul umorului si inteligenti.
De altfel, publicul artistei (concerte sold-out in cluburi sau teatre) este unul elevat, intelectual, aparte.

Concertele standard ale Alinei Manole sau spectacolul „Joia Pacatosilor” reprezinta concepte muzicale originale, care se desfasoara avand la baza materiale muzicale semnate de artista.

“Intre Indragostire si Despartire exista un adevarat univers despre care se canta prea putin. Poate pentru ca e incomod sa-ti aminteasca cineva de facturi, tradari si compromisuri. Uneori imi place sa cred despre mine ca nu cant ci spun povesti.
Mai greu digerabile, stiu. Insa recunoscandu-le adevarul prezentei lor in viata fiecaruia, totul se poate transforma in terapie care, culmea, de cele mai multe ori functioneaza”

Alina Manole nu canta cover-uri.

Biletele pentru concertul BestMusic cu Alina Manole din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro, in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 30 de lei cu loc la masa si 40 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)

- SENIA in Magazinul Muzica

- Agentiile Perfect Tour - Str.
Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100

- Hard Rock Cafe

Extra:

- Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore

- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod