Alina Chivulescu - domnisoara de onoare in “Nunta perfecta”

Din 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta, intr-un spectacol produs de “Talentivity”.

“Dragoste la prima lectura”  -  aceasta a fost sentimentul pe care l-a avut  Alina Chivulescu fata de Georgiana, personajul pe care il interpreteaza in “Nunta perfecta” de Alan Ball, o comedie despre sex si prietenie produsa de agentia de talent management si comunicare Talentivity si care va avea premiera pe 11 si 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

“Georgiana a fost personajul meu preferat de la lectura, deci o coincidenta fericita. E plina de viata si prietenoasa, indragostita de un bărbat pe care-l idolatrizeaza si care, evident, o ignora complet si de aici problemele”, spune Alina Chivulescu despre personajul sau - una dintre cele cinci domnisoare de onoare de la “Nunta perfecta”, pe care si-ar dori, daca nu sa o dezintegreze, macar sa faca din ea un eveniment cu adevarat memorabil.

Iar aceasta nu in sensul bun al cuvantului.



Adela Popescu, Adina Galupa, Jojo Catalina Grama, Laura Cosoi si Dan Radulescu pot fi vazuti, alaturi de Alina Chivulescu, din 11 mai, pe scena Teatrului Elisabeta “in acest spectacol care binedispune si care este o oglinda a vremurilor actuale”, dupa cum considera Alina Chivulescu. Mai mult, “raportarea directa la spectatori face ca fiecare om sa se simtă parte din spectacol imediat!”, crede actrita. Aceasta este convinsa ca spectatorii vor rezona la dilemele si framantarile personajelor din “Nunta perfecta”, iar pentru o ora si jumatate bariera dintre scena si sala va disparea.

“Nu exista nimic care sa nu-mi placa la Georgiana”, spune Alina Chivulescu. “E un om cu bune si cu rele, o femeie care încearcă sa înțeleagă in ce etapa de viața e si ce are de făcut mai departe”, mai spune actrita.

Costumele realizate de Almaz au un rol foarte important in “Nunta perfecta”, pentru ca, mai mult decat o haina, ele sunt aproape un personaj aparte.

Tracy, mireasa, isi exprima cu ajutorul costumelor parerea despre cei care le poarta. Astfel ca, daca pentru actori si spectatori ele sunt o incantare, pentru personajele din “Nunta perfecta” ele au insemnat doar razbunare si umilinta la care ii supune mireasa. “La prima proba am spus ca ma simt ca in Dior, am un costum foarte frumos”, spune Alina Chivulescu.

O adevarata petrecere, la care toata lumea este invitata, la care “nuntasii” – actori si spectatori deopotriva, se reunesc pentru a se distra impreuna, acesta este spectacolul regizat de Eugen Gyemant si care va avea premiera pe 11 si 12 mai la Teatrul Elisabeta, “Nunta perfecta”.

Detaliile despre spectacol se gasesc pe:

Facebook: https://www.facebook.com/talentivityagency?fref=ts

Youtube: https://www.youtube.com/results?search_query=talentivity

Teatrul Elisabeta: www.teatrul-elisabeta.ro

Blog Alina Chivulescu: www.alinachivulescu.ro

Biletele se pot cumpara online de pe http://www.bilet.ro/event.php?id=4654 si de la Casa de Bilete a Teatrului Elisabeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod