Alexandru Ciucu a aniversat 5 ani de cand a devenit furnizor al Casei Regale in prezenta ASR Principesa Maria a Romaniei

Alexandru Ciucu a aniversat 5 ani de cand a devenit oficial furnizor al Casei Regale a Romaniei, printr-un eveniment exclusivist, unde invitat de onoare a fost ASR Principesa Maria a Romaniei.
In cadrul receptiei desfasurate in Sala Concerto a Grand Hotel Continental Bucuresti, Alexandru Ciucu a povestit cum a devenit furnizor al Casei Regale, ajutat chiar de persoanele care au fost direct implicate in acest proces. In incheiere, actorul Horatiu Malaele s-a exprimat asupra carierei designerului, printr-un monolog conceput in stilul sau inconfundabil.

Alexandru Ciucu a inceput discursul propunandu-le invitatilor un moment de reculegere in amintirea celor care si-au pierdut viata in clubul Colectiv.

“Alteta Regala, dragi prieteni, traversam o perioada trista. Ne-am gandit cu totii in ultimele saptamani la victimele din Colectiv si empatizam cu cei care se zbat sa supravietuiasca. Pentru cei care s-au ridicat la cer as dori sa pastram un moment de reculegere”
, a spus designerul.

Printre invitatii prezenti la eveniment s-au aflat Alina Sorescu, Maia Morgenstern, Gabriel Cotabita, Carmen Negoita, Virgil Iantu, Vlad Mirita, Andrei Nourescu.

Alexandru Ciucu le-a povestit invitatilor despre inceputurile colaborarii sale cu Casa Regala, parcurgand cele mai importante momente din ultimii cinci ani.

“Nu am ales intamplator acest hotel, ci pentru ca este un loc istoric cu o profunda simbolistica regala.
In 1992, de la unul din balcoanele acestui hotel, Regele Mihai le vorbea romanilor pentru prima data, dupa perioada comunista. As vrea sa incep prin a multumi in primul rand ASR Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principelui Radu, care, desi nu au putut participa la acest eveniment, m-au asigurat ca vor veni negresit la cel pe care il vom face la aniversarea a 10 ani de furnizor al Casei Regale. Ce compliment mai frumos as fi putut primi? Vreau, de asemenea, sa ii multumesc ASR Principesei Maria pentru prezenta din aceasta seara”
, a declarat Alexandru Ciucu.

Discursul sau a fost completat de cele ale persoanelor implicate in colaborarea pe care o are, ca si furnizor, cu reprezentantii Casei Regale.

Au luat cuvantul Cornel Balan, prieten apropiat al lui Alexandru Ciucu, cel care a intermediat, la inceput, colaborarea cu Casa Regala, Radu Ghina, consilierul Principelui Radu si Sandra Gatejeanu Gheorghe, Directoarea de Protocol a Casei Regale.

La final, actorul Horatiu Malaele a tinut un discurs savuros, explicand, in stil satiric, „cum este sa fii si sa nu fii imbracat de la Alexandru Ciucu”.
 

Alexandru Ciucu a fost numit furnizor al Casei Regale a Romaniei in anul 2010, iar in anul 2013 a fost ridicat la rangul de maestru, multumita creatiilor sale vestimentare si a serviciilor de inalta croitorie oferite.   

Alexandru Ciucu a realizat in ultimii cinci ani vestimentatii pentru MS Regele Mihai si ASR Principele Radu.

La nivel international, Principele Albert de Monaco si Simeon, Regele Bulgarilor, au ales sa poarte costume realizate la comanda de Alexandru Ciucu.

Casa Regala ofera calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Acordarea acestui titlu implica un inalt standard al produselor si al serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor.

Evenimentul aniversar Alexandru Ciucu a avut ca partener Affligem®, berea autentica de abatie cu dubla fermentatie, ce ofera cu aceeasi dedicare privilegiul de a savura un gust desavarsit, mereu contemporan.

In viziunea lui Alexandru Ciucu, unul dintre cavalerii moderni Affligem®, respectarea ritualului si pasiunea pentru precizie sunt esentiale pentru obtinerea unei haine care se muleaza pe personalitatea unui om si pe stilul sau de viata.
Indemanarea si precizia sunt si secretele berii Affligem, care vorbeste despre mostenirea calitatii unui mestesug adaptat constant gustului contemporan, combinand inspirat aceeasi reteta cu inovatia tehnologica.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod